2777
2789

اسم کاربریت خیلی زشت نیس؟؟؟

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

ملت عشق

پر

غرور و تعصب 

کاترین

بهارکوچکِ‌من:)❤                    کاش‌بشنوه‌حرفمو‌این‌ی‌دفعه‌رو‌باهام‌لج‌نکنه:)                                          حالم‌خوب‌😂!                                                                            میشه‌اخره‌قصه‌ی‌منم‌شاد‌باشه‌کلاغه‌به‌خونش‌برسه‌،‌                       شخصیتای‌اصلی‌حالشون‌خوب‌بشه؟‌                          این‌غمای‌قصه‌ی‌ما‌کی‌قراره‌جاشونو‌به‌شادی‌بدن‌؟‌..                               حامی‌ال‌جی‌بی‌تی:)🏳️‍🌈                            نحسی‌افتاده‌بود‌هرچی‌آب‌میجستیم‌تشنگی‌گیرمون‌میومد‌!  بعضی‌چیزا‌رو‌حس‌میکنم‌ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

3 دختر حوا  شازده کوچولو  تک و تنها در پاریس  آوای شب  من پیش ازتو،من پس از ...

به اون دو تای آخر هنوز هم من رو اضافه کن تا سه گانه اش تکمیل شه 

جذاب و روان هست داستان زندگی یه دختر با اتفاقات دورش 

کتاب خیلی زود جذبت میکنه و میری تو دل داستانش 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
هرچی میزدم قبول نمی‌کرد خب مجبور شدم فک کردم میتونم عوض کنم ولی نمیشه مگه معنیش چیه؟🥲

عوض ک نمیشه ولی تو امضا تون بنویسید ک مجبور این اسم رو گذاشتید

معنی خاصی نداره ولی توهین ب عرب های کشوره

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
هیچ راهی نیست واسه عوض کردنش؟؟؟

ن