مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن
چیزی که میاد روح نیست چون دستش از این دنیا کوتاه شده اون جمله میاد و بعدا هم خلاصی نداری من تجربه داشتم زهرترک شدم با توبه و استغفار و غلط کردم و خدا بهم رحم کن خدا بهم رحم کرد ولی بعدها مستعد شدم که در معرضشون باشم فقط خدا رحم کرد و جرعت هم بهم بخشید. پس این کارو نکن
چیزی که میاد روح نیست چون دستش از این دنیا کوتاه شده اون جمله میاد و بعدا هم خلاصی نداری من تجربه دا ...
عزیزمی
گلم میدونم چی میگی منم فقط یکم بخاطر یه کارم اذیت شدم ولی علاقه و کنجکاوی بیش از حدم اجازه اینکه از این چیزا دست بکشمو بهم نمیده من علاقم خیلی زیاده و بعلاوه خیلی راحت میتونم انرژی هارو حس کنم خوابام واضع و روشنه سعی کردم گسترشش بدم ولی خب کار من اونم بدون استاد نبود شما چیا دیدی بهم میگی
به چشمم که بیان سلام علیک نه😂😂ولی جوری که نبینم اذیت شدم و صدا مثلا مشغول درس خواندن بودن خودکار دستم بود دستم خودبخود مینوشت سلام یا اگه پشتم خالی بود سوارم میشدن از ترس همش به جایی تکیه میدادم شب وقت خواب پتورو از روم میکشیدم پا میذاشتم رو شکمم قشنگ چال شدن جا پاشون دیده میشد فقط دیده نمیشدن با قهقهه سربسرم میذاشتن خیلییییی اذیت شدم خیلی سر این مسیله تپش قلب پیدا کردم که هنوزم دارم
عزیزمی گلم میدونم چی میگی منم فقط یکم بخاطر یه کارم اذیت شدم ولی علاقه و کنجکاوی بیش از حدم اجازه ا ...
توضیح دادم عزیزم سعی کن یوگا کار کنی خیلی به تخلیه انرژی کمک میکنه منم دقیقا همینم سرشار از انرژی هستم و حس نیاز به تخلیه ولی این راهش نیست چون سو استفاده میکنن