2821
2789

من یه دسشویی برم برگردم

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چیزی که میاد روح نیست چون دستش از این دنیا کوتاه شده اون جمله میاد و بعدا هم خلاصی نداری من تجربه داشتم زهرترک شدم با توبه و استغفار و غلط کردم و خدا بهم رحم کن خدا بهم رحم کرد ولی بعدها مستعد شدم که در معرضشون باشم فقط خدا رحم کرد و جرعت هم بهم بخشید. پس این کارو نکن

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
چیزی که میاد روح نیست چون دستش از این دنیا کوتاه شده اون جمله میاد و بعدا هم خلاصی نداری من تجربه دا ...

عزیزمی

گلم میدونم چی میگی منم فقط یکم بخاطر یه کارم اذیت شدم ولی علاقه و کنجکاوی بیش از حدم اجازه اینکه از این چیزا دست بکشمو بهم نمیده من علاقم خیلی زیاده و بعلاوه خیلی راحت میتونم انرژی هارو حس کنم خوابام واضع و روشنه سعی کردم گسترشش بدم ولی خب کار من اونم بدون استاد نبود شما چیا دیدی بهم میگی

و اینکه روششم بگو

شما تجربه چی داشتی؟؟ جن دیدی؟؟

به چشمم که بیان سلام علیک نه😂😂ولی جوری که نبینم اذیت شدم و صدا مثلا مشغول درس خواندن بودن خودکار دستم بود دستم خودبخود می‌نوشت سلام یا اگه پشتم خالی بود سوارم میشدن از ترس همش به جایی تکیه میدادم شب وقت خواب پتورو از روم می‌کشیدم پا میذاشتم رو شکمم قشنگ چال شدن جا پاشون دیده میشد فقط دیده نمی‌شدن با قهقهه سربسرم میذاشتن خیلییییی اذیت شدم خیلی سر این مسیله تپش قلب پیدا کردم که هنوزم دارم 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
عزیزمی گلم میدونم چی میگی منم فقط یکم بخاطر یه کارم اذیت شدم ولی علاقه و کنجکاوی بیش از حدم اجازه ا ...

توضیح دادم عزیزم سعی کن یوگا کار کنی خیلی به تخلیه انرژی کمک می‌کنه منم دقیقا همینم سرشار از انرژی هستم و حس نیاز به تخلیه ولی این راهش نیست چون سو استفاده میکنن

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

چیکار کنم

bluemoonlight | 23 دقیقه پیش
2791
2779
2792