2777
2789
عنوان

نزرسنجی

75 بازدید | 12 پست

قراره بعد عید برم وسایل کاشت ناخن بگیرم برم دوره یاد بگیرم و کار کنم یکم پول کم اوردم یه گیتار دارم ۴ سال پیش مامانم گرفت برام رفتم کلاس همون موقه استاده کلاسا رو کنسل کرد بعد دیگه کلاس نرفتم تا الان فقد سلطان قلبم بلدم😂 به نظر شما گیتارو بفروشم؟ الان تو تموم این ۴ سال تو کمد بوده هر چند ماه در میوردم تمیزش میکردم دوباره میرفت کمد به مامانم گفتم در مورد این ک بفروشم یا گفت دوست داری بفروش ولی پشیمون میشی چیکار کنم؟ مامانمم آرایشگره پیشش میخام کار کنم😁😂 

تعداد رای : 11
نظرسنجی
بفروش
7
63%
نفروش
4
36%

نظرسنجی درست تره👍😕

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نزر نه و نظر

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
نظر سنجی گذاشتم دیگه

عزیزم نوع نوشتنتو گفتم

شما نوشتید نزرسنجی ولی درستش نظرسنجی میشه🙂💐

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

خوب پس بفروش اما اگه من بودم نمیفروختم چون خیلی دوست دارم و برای خودم میمونه

منم عاشق گیتارم ولی خوب قراره تو کمد بمونه منم میدونم مثلا در اینده پا نمیشم باز برم کلاس 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز