2777
2789

یک ماه متفورمین ایرانی خوردم الان چند روزه گلوکوفاژ میخورم که همون متفورمین خارجیه...یه حالت‌هایی دارم سردرد و فشار تو سر ..حالت تهوع یوقتایی..حساسیت به صدا...کلا اعصابم بهم ریخته..طبیعیه از عوارضش بنظرتون؟

سلام

ما داریم یک پژوهش کشوری برای بررسی رابطه‌ی اعتیاد به بازی‌های آنلاین با رضایت زناشویی در زوج‌های ایرانی انجام میدیم.اگر سنتون 18 سال و بیشتر هست ،ازدواج کردید و با همسرتون زیر یک سقف زندگی می‌کنید و بازی های آنلاین انجام میدین (بازی هایی که نیاز به دسترسی به اینترنت دارن) ممنون میشیم در صورت تمایل سوالات مارو جواب بدید.

لینک مربوط به پرسشنامه : 

https://survey.porsline.ir/s/M4aAlve

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلوکوفاژ فقط مناسب کسایی هست که خودشون با متفکرانی ایرانی اذیت میشه وگرنه تاثیرش روی قند خون هیچ فر ...

بنظر من فرق داره  نکه بد باشه ها ایرانش خوبن ولی تاثیر و سرعت خارجیش بیشتره..

بنظر من فرق داره  نکه بد باشه ها ایرانش خوبن ولی تاثیر و سرعت خارجیش بیشتره..

حالا که سر درد و حالت تهوع براتون میاره

شاید خیلی قند خون رو میاره پایین که همچین علائمی دارید

قندتون رو مرتب چک کنید 

حالا که سر درد و حالت تهوع براتون میاره شاید خیلی قند خون رو میاره پایین که همچین علائمی دارید قند ...

نمیدونم شاید یکبار چک کردم ۱۶۹ بود بعد شام...برای تخمدان پلی کیستیک و بارداری داده روزی یکی 

نمیدونم شاید یکبار چک کردم ۱۶۹ بود بعد شام...برای تخمدان پلی کیستیک و بارداری داده روزی یکی  

آها پس قندتون بالا نیست البته ۱۶۹ خیلی پایین نیست 

حالا که اینطوریه حتما هر وقت سردر و تهوع داشتید سریع قند و فشار خون رو چک کنید 

آها پس قندتون بالا نیست حالا که اینطوریه حتما هر وقت سردر و تهوع داشتید سریع قند و فشار خون رو چک ک ...

اره گلم فشارم ۱۰ رو ۷ بود البته همیشه همینطور پایینه کلا فشارم ۱۱رو ۷ ۱۰ رو ۶ اینجوریاست و همیشه خسته و خوابالو ام

اره گلم فشارم ۱۰ رو ۷ بود البته همیشه همینطور پایینه کلا فشارم ۱۱رو ۷ ۱۰ رو ۶ اینجوریاست و همیشه خست ...

معلومه این قرصه خیلی قویه فشارتم که پایین هست با این قرص پایین تر هم میره

یه دستگاه‌ه تست قند خون و یه دستگاه فشار خون از ملزومات هر خانم بارداری هست

از الان داشته باشین که آخرای بارداری خیلی لازم میشه