2777
2789

در صورتی که شما هنگام دوخت متوجه شدید که نخ بر روی محصول دوخته شده ، جمع شده و یا اینکه بخیه دوخت محکم نمی باشد به  دلایل ذیل می باشد

1. نخ ماسوره چرخ خیاطی شل می باشد.

2. نخ استفاده شده در هنگام دوخت سفت می باشد.

اگر چرخ خیاطی شما در هنگام عملیات دوخت دچار توقف(گیر کرد) به دلیل این بوده که نخ در ماسوره پیچیده  است

1.روغن چرخ خیاطی شده به اتمام رسیده است

2.به علت...

برای اطلاع از قیمت چرخ خیاطی قیمت چرخ خیاطی ژانومه ؛ قیمت ژانومه ؛ قیمت اتوپرس و مطالعه بقیه مقاله روی کلمات کیلیک کنید .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به چه دلیل سردوز هی نخ پاره میکنه؟

سلام عزیزم، احتمالا جایی که دوک هارو گذاشتید و نخ کشی رو انجام دادین مشکل داره و نخ کشیده میشه

در موقع دوخت مرتب با دست چک کنید ببینید نخا نرسیده به سردوز سفت هستن یا نه

اگر اونجا مشکلی نبود ممکنه توی نخ کشی داخلی سردوز جایی رو اشتباه رفتین

اگر اونم مطمئنید که درسته ببرید پیش تعمیرکار

سلام عزیزم، احتمالا جایی که دوک هارو گذاشتید و نخ کشی رو انجام دادین مشکل داره و نخ کشیده میشه در م ...

سلام گلم.ممنون از توضیحتون

این نخ پاره شدن بیشتر رو دوک های سفید صورت میگیره

به خاطر جنس نخ هم هست

به نظرم باید یه سرویس بشه

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
به چه دلیل سردوز هی نخ پاره میکنه؟

سلام

میتونید به این سایت ژانومه سرویس برین

یا با شماره های 

۰۹۱۲۶۴۹۶۵۶۲
۰۲۱۶۶۴۶۳۶۱۹
۰۲۱۶۶۴۸۰۵۹۵
۰۲۱۶۶۴۸۵۵۷۲

تماس بگیرین .

آدرس جهت مراحعه حضوری 

خیابان جمهوری – بین خیابان دانشگاه و ابوریحان – نبش بن بست تجلی – پلاک ۱۱۰۰(یاسین)

خیلی خوب راهنمایی می کنند . 

سلام میتونید به این سایت ژانومه سرویس برین یا با شماره های  ۰۹۱۲۶۴۹۶۵۶۲ ۰۲۱۶۶۴۶۳۶۱۹ ۰۲۱۶۶۴ ...

سلام.ممنونم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد