2777
2789
عنوان

طلا یا لباس

1363 بازدید | 73 پست

من اولین عیدمه تازه جشن گرفتیم تازه عروسم یه مقدار پول دارم میخوام النگو بخرم یکی دو تومن کم دارم به شوهرم گفتم گفت فقط من دو تومن میدم الان من موندم دو تومنو به لباس و عید اینجور چیزا بدم یا بزارم رو پول النگو اخه لباس نخرم جاریم میگه تازه عروسی چرا لباس جدید نخریدی کهنه پوشید بخرمم پولم به النگو نمیرسه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهرت نداره بیشتر بده؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من لباس میخرم😅طلا انشالله پولش بعد عید جور میشه اما عید تکرار نمیشه

فکر خوبیه

شوهرت نداره بیشتر بده؟

ن تازه ازدواج کردیم تو خونه خیلی ناقص داریم وضع بازارو کارم که خرابه

خدا وکیلی برای خودت زندگی کن چکار حرف جاری و... داری 

ندارم ولی نمیخوام بگه نداشتنو فلان

ن تازه ازدواج کردیم تو خونه خیلی ناقص داریم وضع بازارو کارم که خرابه

پس لباست رو بخر النگو بذار سال آینده یکم پول جمع کن بخر

مثلا قرعه خونگی چیزی بنویس

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خوب اندازه پولت طلابخروباپولی که شوشولیت میده لباس بخرمگه نمیگی تازه عروسی پس به اندازه طلاداری که ا ...

اخه اون پولم به النگو نمیرسه من النگو میخوام 

خب معلومه لباس 

الان تو چشمی به خودت برس 

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خوب اندازه پولت طلابخروباپولی که شوشولیت میده لباس بخرمگه نمیگی تازه عروسی پس به اندازه طلاداری که ا ...

شوشول؟

ما به یچیز دیگه میگیم شوشول