2777
2789

منم هفته پیش چند روز قبل از موقع پریودم پریود شدم خیلی کم تا چهار روز شاید ۵ . ۶ قطره خون اومدم تازه چند جلسه هم بود میرفتم باشگاه نمی‌دونم چرا

لحظاتی هستند که بدن انسان در هر حالتی که باشد ، روحش زانو زده است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا آخه  ورزش که همیشه خون ریزیو زیاد میکنه چرا واسه من کم شدو شد یه روزه😐

واسه تو کم شد واسه من قطع شد یک ماه منی ک ساعت پریودیمم مشخص بود باشگاه تاثییر داره خیلی من ک با امپول دوباره روال شدم

متأهل و متعهد ب دلبرم   
واسه تو کم شد واسه من قطع شد یک ماه منی ک ساعت پریودیمم مشخص بود باشگاه تاثییر داره خیلی من ک با امپ ...

واقعا؟ حتی من که سه چهار جلسه رفته بودم؟

عزیزم منم ی مدت اینجوری شده بودم ی دوباری 

اول ازهمه ازمایش هورمون دادم ک اوکی بود خداروشکر 

بعد فهمیدم بس سردیجات میخوردم ایتجوری شدم اول ازمایش هورمون بده اگر چیزی نبود و حتما پیگیری کن خدانکرده یائستگی زودرس نباشه

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
من مشکلم اینه کلا تو یه روز قطع شد  نمیدونم علامت چیه

آره مال منم ی قطره روز اول روز دوم کلا هیچییی 

روز سوم یکم وقتی میرفتم سرویس بهداشتی تا روز چهارم 

عزیزم منم ی مدت اینجوری شده بودم ی دوباری  اول ازهمه ازمایش هورمون دادم ک اوکی بود خداروشکر&nb ...

یعنی یک ماه نیومد؟ بعد گرمی که خوردی از ماه های بعد درست شد ؟

من یک شبانه روز خورشت فسنجان خوردم بعد ورزش هم میکردم 

یعنی بخاطر این بوده؟

یعنی یک ماه نیومد؟ بعد گرمی که خوردی از ماه های بعد درست شد ؟ من یک شبانه روز خورشت فسنجان خوردم بع ...

والو من رفتم پزشک طبی سنتی اول گفت ازمایش هورمون بده شاید خدانکرده هورمون هات کم شده و به یائستگی داری نزدیک میشی دادم خداروشکر نرمال بود همه چی بعد باتوجه به طبعم سردیجات زیاد میخوردم ی مدت باعث شده بود ک گرمیجات ک بیشتر کردم تو برنامه غذایی ام خیلی بهتر شد تا دوماه هعی مقدار و زمان بیشتر میشد تا ماه سوم نرمال نرمال شدم 

منم ورزش میکنم پیاده روی ولی این دلیلش نبود

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..