2777
2789

منم هفته پیش چند روز قبل از موقع پریودم پریود شدم خیلی کم تا چهار روز شاید ۵ . ۶ قطره خون اومدم تازه چند جلسه هم بود میرفتم باشگاه نمی‌دونم چرا

لحظاتی هستند که بدن انسان در هر حالتی که باشد ، روحش زانو زده است...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا آخه  ورزش که همیشه خون ریزیو زیاد میکنه چرا واسه من کم شدو شد یه روزه😐

واسه تو کم شد واسه من قطع شد یک ماه منی ک ساعت پریودیمم مشخص بود باشگاه تاثییر داره خیلی من ک با امپول دوباره روال شدم

متأهل و متعهد ب دلبرم   
واسه تو کم شد واسه من قطع شد یک ماه منی ک ساعت پریودیمم مشخص بود باشگاه تاثییر داره خیلی من ک با امپ ...

واقعا؟ حتی من که سه چهار جلسه رفته بودم؟

عزیزم منم ی مدت اینجوری شده بودم ی دوباری 

اول ازهمه ازمایش هورمون دادم ک اوکی بود خداروشکر 

بعد فهمیدم بس سردیجات میخوردم ایتجوری شدم اول ازمایش هورمون بده اگر چیزی نبود و حتما پیگیری کن خدانکرده یائستگی زودرس نباشه

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
من مشکلم اینه کلا تو یه روز قطع شد  نمیدونم علامت چیه

آره مال منم ی قطره روز اول روز دوم کلا هیچییی 

روز سوم یکم وقتی میرفتم سرویس بهداشتی تا روز چهارم 

عزیزم منم ی مدت اینجوری شده بودم ی دوباری  اول ازهمه ازمایش هورمون دادم ک اوکی بود خداروشکر&nb ...

یعنی یک ماه نیومد؟ بعد گرمی که خوردی از ماه های بعد درست شد ؟

من یک شبانه روز خورشت فسنجان خوردم بعد ورزش هم میکردم 

یعنی بخاطر این بوده؟

یعنی یک ماه نیومد؟ بعد گرمی که خوردی از ماه های بعد درست شد ؟ من یک شبانه روز خورشت فسنجان خوردم بع ...

والو من رفتم پزشک طبی سنتی اول گفت ازمایش هورمون بده شاید خدانکرده هورمون هات کم شده و به یائستگی داری نزدیک میشی دادم خداروشکر نرمال بود همه چی بعد باتوجه به طبعم سردیجات زیاد میخوردم ی مدت باعث شده بود ک گرمیجات ک بیشتر کردم تو برنامه غذایی ام خیلی بهتر شد تا دوماه هعی مقدار و زمان بیشتر میشد تا ماه سوم نرمال نرمال شدم 

منم ورزش میکنم پیاده روی ولی این دلیلش نبود

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..