2777
2789
عنوان

خورشت قیمه 😛😋

360 بازدید | 21 پست

من اول گوشتو میریزم تو زودپز ک سریع بپزه با ی ذره دنبه بعد ی پیازو رنده میکنم تفت میدم و زردچوبه و فلفل میریزم بعد گوشتو اضافه میکنم یکم دیگ باز تفت میدم و نمک میریزم بعد جدا از قبل میزارم لپه ها نیم پز شن بعد تو ی ماهیتابه یکم روغن میریزم دو قاشق رب میریزم بعد دنبه هارو با گوشت کوب له میکنم توش یکم با لپه ها تفت میدم بعد میریزم تو بقیه مواد بعد همون ابی ک باهاش گوشتو پختمو میریزم داخلش بعد در اخر لیمو عمانی دوتا میندازم توش😋واقعا خوشمزه میشه کسی هس طور دیگ درس کنه؟؟

‏علم بهتر است یا ثروت؟هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

وااای هوسم کرد🥺

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون زودپز باشعله ملایم و تایم بیشتر جاافتاده و غلیظ هم میشه

اره ولی من فقط قسمت گوشتشو با زودپز میزارم بپزه این روشم غلیظ و جا افتاده هم میشه

‏علم بهتر است یا ثروت؟هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

شما سختش میکنی من از اول گوشت و با پیاز و ادویه و رب تفت میدم بعدم لپه ها رو که از قبل خیسوندم میریزم توش اونم تفت میدم بعدم اب میریزم روش اندازه به بند انکشت چوب دارچینم میندازم توش بعدم درب زددپز میبندم میپزه بعدش موقع باز کردن زود  پز نمک میزنم وکمی هم زعفران دم کرده میزنم برا عطرش البته نریزیم مهم نیست خوشمزه میشع

من .... اول پیاز داغ میگیرم و گوشتو میریزم داخل پیاز سرخ شن بعد زردچوبه و فلقل سیاه و جوزهتدی و دارچین میریزم بالپه از قبل خیس شده یکم ک تفت خورد مواد بهش رب میزنم حسابی یکم رب بامواد تفت خرد بهش اب اضافه میکنم بره بجوشه وقتی گوشتاپختن نمک و لیموعمانی اضافه میکنم .. من لپه زیادمیریزم و اب  خورشتم باید غلیظ بشه از خورشت آبکی بدم میاد 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
من .... اول پیاز داغ میگیرم و گوشتو میریزم داخل پیاز سرخ شن بعد زردچوبه و فلقل سیاه و جوزهتدی و دارچ ...

زعفرانم میزنم و توزودپزم والا نمیزارم

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘