2777
2789
تجاوز چشم 😐 نه جنسی  شما انگار بدت نمیاد که بهتون نگاه بد بشه  نه؟  دوست دارید ک ...

نه، چرا خوشم بیاد؟ 

اصلا چرا بحث اجازه گرفتن رو کشوندید به حجاب؟ چون جواب قانع کننده ای واسه اون موضوع نداشتین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیر بخاطر اینکه زن خیلی ارزشمند هست  باید همسر در جریان باشه به ۱۰۰ دلیل  که بدونه جایی ...

با همین کلمه ارزشمنده شماروکردن مضحکه دست خودشون
مرد بی ارزشه؟ خب مرد هم با ارزشه اما چرا اگه یه مرد اجازه بگیره مسخرش میکنید؟ دقیقا به همین دلیل ارزشمند بودن باید بفهمید که خودتون عقل دارید شعور دارید و میفهمید که جای اشتباه نباید برید
اینکه همسرآدم اطلاع داشته باشه آدم کجاست کاملا کار درستیه اما نه به این صورت که اگه کسی بخواد به مادرش سر بزنه باعث دلخوری بشه

نه ولی لحجع اونارو دارم یکم🤭

اهان 🥰 منم دوران دانشجوی کلا تنظیماتم ریخت بهم 🤕🤣

تنت سلامت 🌼

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

دده لحجت چیطوره؟ 😂

😂نونم

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
اهان 🥰 منم دوران دانشجوی کلا تنظیماتم ریخت بهم 🤕🤣 تنت سلامت 🌼

🤣🤍

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
نه، چرا خوشم بیاد؟  اصلا چرا بحث اجازه گرفتن رو کشوندید به حجاب؟ چون جواب قانع کننده ای واسه ا ...

بالا رو مطالعه کنید جواب دادم 

ببخشید ولی دیگه واقعا حوصله تایپ جواب بالارد ندارم ببخشید 

الان شما جواب بدید لطفا 

حجاب رو قبول دارید یا که خیر؟ 

با همین کلمه ارزشمنده شماروکردن مضحکه دست خودشون مرد بی ارزشه؟ خب مرد هم با ارزشه اما چرا اگه یه مر ...

باعث دلخوری میشه اگه مشکلی باشه 

مرد و زن باید به هم احترام بزارن 

الان دلیل طلاق ها این دوره بیشتر برای همین بی احترامی هاست 

که فکر می‌کنید برده کسی میشید اگه اجازه بگیرین ازش

به نظرتون خنده دار بود 😂 

مردم دارن میرن فضا دنیاااا روز به روز داره میره جلو واقعااا دلم درد گرفت ازخنده با این سخنرانی وای وای وای ، در همین سطح بمون با همین افکار برات خوبه