2777
2789
اجازه بگیره؟مگه بردا داریه؟ من هرجا میرم فقط یه زنگ میزنم یا یه پیام میدم به همسرم اطلاع میدم همه ج ...

عزیزم هرکس زندگی روش زندگی خودشون دارن 

من شوهرم متقابلا میگه منم میگم دوست داره اجازه بگیرم 

به معنی بدی نیست که 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آهان  پس درستی و دلیل درست رو شما به عنوان یک انسانی که از ارزشمندی میدونه باید بگه  ولی ...

هر کی بی حجابه واسه شما ها راه باز کرده؟؟

خیر 

انسان قدرت کنترل کردن خودشو داره ولی به نظرم واسه مرد ها اینطور نیست البته شما در مورد مرد حرف نزدی، در مورد نر حرف زدی. کلمه مرد حرمت داره

اصلا دوست ندارم اینو بگم اما اگر خدایی نکرده، خدایی نکرده، به خواهر یا مادر خودت هم تجاوز شد، همین حرفاتو بهشون بزن.

پس چیزی بگو که واسه خودت و خانوادت هم بپسندی 

عزیزم هرکس زندگی روش زندگی خودشون دارن  من شوهرم متقابلا میگه منم میگم دوست داره اجازه بگیرم&n ...

منم از پدرم اجازه میگیرم برای خروج از خونشون 

پس برده بابامم😁

اینطور نیست حالا یکم فکر کنید ببنید چیه 

برای رفتن ب خونه بابات از شوهرت اجازه میگیری😐 ینی واقعا همع ازدواجا اینطورین؟؟؟؟؟؟

بعضیا اجازه نمیدن در غیابشون بری سر کوچه ماست بخری . دیگه اجازه گرفتنه طبیعیه

البته بعضیا اینجوری که مثلا اطلاع میدن فلانی میخوام برم فلان جا کسب اجازه نیست احترامه به طرف مقابل و درجریان قرار دادنش

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

بعضیا اجازه نمیدن در غیابشون بری سر کوچه ماست بخری . دیگه اجازه گرفتنه طبیعیه  البته بعضیا ...

درستع

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
هر کی بی حجابه واسه شما ها راه باز کرده؟؟ خیر  انسان قدرت کنترل کردن خودشو داره ولی به نظرم و ...

تجاوز چشم 😐

نه جنسی 

شما انگار بدت نمیاد که بهتون نگاه بد بشه 

نه؟ 

دوست دارید که جلوه گر باشین

اسلام هم برای کسی میگه که توانایی کنترل خودش رو نداره که کم هم نیستن اینجور آدمای به قول خودتون نر 

تا تحرکی صورت نگیره انرژی تولید نمیشه 

امید وارم منظورم رو بگیرید

درستع

حتمااااا جلسه خواستگاری ببین چه جور ادمیه که الکی وابسته نشی و بگی خوب درست میشه و... بعد خدای ناکرده ازیت بشی . خیلیا عوض که نمیشن هیچ بدترم میشن . خوشبخت باشی😘

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

حتمااااا جلسه خواستگاری ببین چه جور ادمیه که الکی وابسته نشی و بگی خوب درست میشه و... بعد خدای ناکرد ...

اره همینطوره

مرسی عزیزوم

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
اره همینطوره مرسی عزیزوم

شیرازی😍؟ 

شیرازی😍؟ 

نه ولی لحجع اونارو دارم یکم🤭