2777
2789
عنوان

پدرشوهر

186 بازدید | 13 پست

بچه ها لطفا کمکی راهنمایی چیزی کنید ماهنوز عقدیم تموم خرج مراسمات خودش داد و حتی سرویس طلا و بقیه طلا هاروهم خودش وام گرفت و خرید موقع مراسم باباش داد خرج مراسم رو ولی بعدش اینقدر منت گذاشت که شوهرم از ام ازدواجش گرفت داد به پدرش تموم وسایلم خود شوهرم باوامش گرفت تازه کمم اومده داره جمع میکنه باز بخره اما پدرش دریغ از یک کمک که اگرم کمکی بکنه کلی منت میزاره اونوقت همش هم به شوهرم میگه قرض دارم حقوق گرفتی بده من قرض دارم برات پاداش ریختن بده من حتی هدیه های عقدم پدرش برد دریغ ازینکه به ما بگه چقدر بوده الانم نزدیک عروسیمونه فقط میگه خونه میخرم براتون اما کاری نمیکنه الانم ما پول پیش خونه اینا نداریم چون همه رو پدرش برداشته امروزم با شوهرم حرف زدم میگم نمیگم کمک نکن اما کمکم حدی داره چکار کنم به نظرتون شما باشین چکار میکنین؟ 

همسرت خودش باید بفهمه گفتن شما فایده نداره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله ما 2 سال عقدیم جون تو همه خرجهامو حتی مراسم هامو گرونشم شوهرم داده و پدرش ی گرون هم کمک نکرده گوش هامون دنجه و جز محبت و مهربونی هیچ کاری نمی‌کنیم بدون منت راحت... 

فعلا تمرکز رو بذارین رو خونه ، ببینین اگه میشه پدرشوهر خونه رو بخره براتون 

میگه ولی نمیخره من بابام میگه بیاین شهرما کار دارم جورمیکنم براش خونم دارم میدم بهتون شوهرم فعلا جواب سربالا میده واقعا پولی نمونده که بدیم برا خونه حتی عروسیم قراره خودشوهرم بگیره

عزیزم پدرشوهر منم تنها کمکی که بهمون کرد این بود که طبقه دوم خونشو بهمون موقت داده تا زندگی کنیم از صفر تا صد خرجو مخارج با شوهرم بود طلا و جهیزیه و مراسم عقد و عروسی... منم براهمین خیلی کوتاه اومدم دلم برا شوهرم میسوخت ولی خب توقعی از پدرشم نداشتم

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱
والله ما 2 سال عقدیم جون تو همه خرجهامو حتی مراسم هامو گرونشم شوهرم داده و پدرش ی گرون هم کمک نکرده ...

کار خوبی میکنین به خدا ولی میدونی چیه ما ازدواستان مختلفیم وپدرشوهرم اصرار داره زود تر عروسی بگیریم

عزیزم پدرشوهر منم تنها کمکی که بهمون کرد این بود که طبقه دوم خونشو بهمون موقت داده تا زندگی کنیم از ...

منم به خدا توقعی از پدرش ندارم اما میگم کمکم نمیکنه پولای شوهرمم نگیره که بعدم پس نده الان صدمیلیون دست پدرشوهرم داره شوهرم اما کو هیچ به رو خودشون نمیارن

خو اصرار داره حداقل کمکی کنه 

همین دیگه نه کمکی میکنه نه چیزی تازه پولامونم میگیره به خدا 30میلیون ازوام ازدواج شوهرم برداشت اما هنوز وسایل شوهرم کامل نشده داره کم کم باحقوقش میگیره بعد یه شب گفت اون پولی که تو مراسم براتون خرج کردم بدین بهم 30تومن ازشوهرم گرفت درحالی که صدمیلیون به شوهرم بدهکاره

منم به خدا توقعی از پدرش ندارم اما میگم کمکم نمیکنه پولای شوهرمم نگیره که بعدم پس نده الان صدمیلیون ...

همشون همینن من بخاطر دلسوزی حتی طلا نگرفتم و به کم قانع شدم ولی آقارفت ماشینشو فروخت که بده پدرش خونه بخره... پدری که هرموقع به کمکش احتیاج داشتیم گفت چشمش کور خودش باید پول جور کنه و خرج کنه... کاری ازمون برنمیاد نمیتونیم بگیم به خانوادت کمک نکن که اونوقت لج و لحبازی شروع میشه و قطعا اون کسی که میبازه ماییم چون بهرحال خونوادشو انتخاب میکنه

همشون همینن من بخاطر دلسوزی حتی طلا نگرفتم و به کم قانع شدم ولی آقارفت ماشینشو فروخت که بده پدرش خون ...

دقیقا😔ولی خب خونواده هاشون باید درک کنن که لااقل کمک نمیکنن ازشون انتظار کمک مالی نداشته باشن که درک نمیکنن متاسفانه

دقیقا😔ولی خب خونواده هاشون باید درک کنن که لااقل کمک نمیکنن ازشون انتظار کمک مالی نداشته باشن که در ...

چاره چیه جز تحمل!! پدرشوهرمنکه توقع داره وقتی هنوز سالم و سرحاله کار نکنه میگه باید پسرم خرجمو بده دیگه پیر شدم