2777
2789
عنوان

چادرم سوخت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 74 پست
فک کن صب تا شب بخاری رو بپاد به همه تدکر بده نخورید بهش مراقب باشید    

عزیزم بخاریش بخاری معمولی نبود یه بخاری داغونی بود اصلا نمیتونم برات توضیح بدم که چقدر چیز عحیبی بود

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

دخترگلم قضاوقدربوده فدای سرت تاوان گرفتن خوب نیست شایداین اتفاق یه اتفاق بدتری رو خنثی کرده ....پس خ ...

ممنون عزیزم  آره اون لحظه خودمم همین فکرو کردم وبعدشم گفتم فدای سرم

ولی الان که فکرشو میکنم خیلی ناراحت میشم

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین بخاریش خیلی داغون بود یه حلب بود انگار که توش آتیش روشن کرده بود بعد اصلا کوچیک بود معلوم نبود ...

خدایی وسط مغازه بود ندیدی؟؟؟ فروشنده بیچاره واقعا مقصر نیست 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
عزیزم بخاریش بخاری معمولی نبود یه بخاری داغونی بود اصلا نمیتونم برات توضیح بدم که چقدر چیز عحیبی بود

خب دیگه وقتی وارد شدی دیدی اینه وضع یا نباید میرفتی و میومدی بیرون یا حواستو حسابی جمع میکردی نمیتونی از ملت طلبکار باشی

متاسفانه بعضی ها رو نمیشه قانع کرد؛ باید به نفهمیشون احترام گذاشت 😆

کاش از اول نمی گفتی بخاری بوده می گفتی وسط مغازه آتش روشن کرده بوده 

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  

نه بیخیال خسارتی نمیدن فقط جر و بحث میشه

با این قیمت بالای چادر واقعا چقدر حیف شد

میشه بخندی؟!                             کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود                                                                      تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡
خدایی وسط مغازه بود ندیدی؟؟؟ فروشنده بیچاره واقعا مقصر نیست 

ببین عزیزم  وسط که نه   اون انتهای مغازه  وسط این طرف اتاق پرو

پشت سربخاری   وسمت راستشم لباس بود

بخاری هم کوچیک بود  ولی شعله زیاد 

چقدر همتون طرف فروشنده رو گرفتید حالا خوبه از نزدیک ندیدید چی بود و تو چه شرایطی بوده اگر به جای چادر میگفت مانتو یا هر چیز دیگه همه بهش حق می دادید بعدم شعار میدید به پوشش هم احترام بزارید 

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  
چقدر همتون طرف فروشنده رو گرفتید حالا خوبه از نزدیک ندیدید چی بود و تو چه شرایطی بوده اگر به جای چاد ...

خدایی این چه ربطی به چادر و مانتو داره؟؟؟؟مانتو هم اتیش گرفت همینارو میگفتیم فرقی نمیکنن که

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
چقدر همتون طرف فروشنده رو گرفتید حالا خوبه از نزدیک ندیدید چی بود و تو چه شرایطی بوده اگر به جای چاد ...

عزیزم من اصلا نمیخوام که کسی بگه حق بامن بوده

فقط اینجا تایپک گذاشتم که دردودلی کرده باشم آروم بشم

ولی یکبارهم خواهرم رفت تویه مغازه ای مانتوش هنینجوری سوخت واتفاقا اون بخاریش ایمن تر هم بود ولی فروشند بجاش یه مانتو بهش داد وکلی هم معذرت خواهی کرد

اما واقعا این مغازه که من رفتم بخاریش خیلی غیراستاندارد بود