2777
2789
عنوان

چادرم سوخت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 74 پست

اتفاق ناراحت کننده ایه که چادرت سوخته تو این گرونی ولی حقیقتا ربطی به اون آقا نداره خودتون باید حواستون و جمع می‌کردید شاید چادرت خدای نکرده آتیش می‌گرفت کل مغازه ام درگیر میشد بازم شانس آوردی. فدای سرت 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

به نظرم خیلی ساله چادرتو داشتی بهتره دیگه یه نو بخری😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

عزیزم اگه برا فروشنده مهم بود همون اول تذکر میداد که حواست به بخاری باشه. بیخودی خونتو کثیف نکن خسارت نمیدن .دیگه کاریه که شده برا بیرون چادرای دم دستی ارزون بپوش

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا

حواست کجاست من که چادری نیستم وفتی میرم جایی حواسم به بخاری واینا هست 

خسارت چیو بده الان سرده توهنه مغازه ها بخاری هست

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
دیگه انصافا بچه بخوره ب بخاری نمیفهمه؟؟انقد میمونه تا بسوزه؟ ب نظر منم حواس خودتون پرت بوده فروشنده ...

ببین بخاریش خیلی داغون بود یه حلب بود انگار که توش آتیش روشن کرده بود بعد اصلا کوچیک بود معلوم نبود انوقت وسط مغازه

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

دخترگلم قضاوقدربوده فدای سرت تاوان گرفتن خوب نیست شایداین اتفاق یه اتفاق بدتری رو خنثی کرده ....پس خراب ش نکن 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
اتفاقا تقصیر مغازه داره.یا باید بخاری امن بزاره .یا باید تذکر بده مراقب باشید .

فک کن صب تا شب بخاری رو بپاد به همه تذکر بده نخورید بهش مراقب باشید   

متاسفانه بعضی ها رو نمیشه قانع کرد؛ باید به نفهمیشون احترام گذاشت 😆

نه نمیشه بگی اون مقصر بوده ان شالله بهترش رومیخری حالت رودرک میکنم ولی بذار به این حساب که شاید بلای ...

شوهرمم همینو میگه

میگه ولی میرم بهش تذکر میدم که بخاریشو جمع کنه  چون خیلی بخاریش داغون بود  وخدایی نکرده ممکنه برای کسی اتفاقی پیش بیاد

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست