2777
2789
عنوان

چادرم سوخت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 74 پست
اولا صبح تا شب کو مشتری ؟بله باید تذکر بده بارها شده من تو مغازه بودم تذکر دادن که لباستون نچسبه به ...

بله دقیقا

چون وقتی من به  فروشنده اعتراض کردم که چرا بخاریت غیراستاندارد به من گفت من پول ندارم بخاری خوب بذارم

شما دقیقا درست میگی حالا که نمیتونه مغازه رو ایمن کنه  پس باید مدام حواسش باشه که برای کسی اتفاق بدی نیوفته. چون واقعا خیلی خطرناک و نا امن بود.

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دلت نشوزه عزیزم 

منم بودم ناراحت میشدم 

ولی  بهتر میدیدم خودم مقصر بدونم نه مغازه دار یا بخاری 

اینجوری زندگی راحتتره

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

مرسی عزیزم حالا که روزه ای ومهمان خدا   برام به درگاه خدا دعا کن تا زودتر منم مامان بشم   ...

چشم دخترگلم ...خدابحق حضرت علی اصغر علیه السلام که خداباخوبی وخوشی وسلامتی یه فرزند خوب وسالم وصالح نصیبت کند وتا دنیا دنیاست خیروبهره ش روببینی....الهی آمین  وقت افطارهم ازخدامیخوام که دامنت روسبزکند ....

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
چقدر همتون طرف فروشنده رو گرفتید حالا خوبه از نزدیک ندیدید چی بود و تو چه شرایطی بوده اگر به جای چاد ...

من خودم چادری ام 

معنی نداره اصلا این حرف 

آدم باید خودش حواسش به خودش باشه نچسبه به بخاری فروشنده چرا خسارت بده ؟ 

.
چشم دخترگلم ...خدابحق حضرت علی اصغر علیه السلام که خداباخوبی وخوشی وسلامتی یه فرزند خوب وسالم وصالح ...

وای اینکه یه خانم مومن با زبون روزه  تو روز تولدم منو دعا کنه بهترین کادو تولد برام😍😍😍  ممنون عزیزم

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

وای اینکه یه خانم مومن با زبون روزه  تو روز تولدم منو دعا کنه بهترین کادو تولد برام😍😍😍  ...

فدات .....عزیزم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
تواتاق پرو،بخاری روگزاشته بود؟

نزدیک اتاق پرو

خودشم گفت یه بارم پرده اتاق پروم خورده به بخاری سوخته

اولا صبح تا شب کو مشتری ؟بله باید تذکر بده بارها شده من تو مغازه بودم تذکر دادن که لباستون نچسبه به ...

باید ها رو ول کن تو این مملکت راحت حق رو میخورن یه آبم روش بعد تو میخوای طرف نگران لباس تن مشتری باشه و تذکر بده دونه دونه به همه مشتریا؟

دلت خوشه

شما بابت چنین چیزی شکایت و دعوا که هیچ خودتم بکشی نتیجه نداره

برا همین موظفیم خودمون حواسمونو جمع کنیم 

کسی دلش برا ما نسوخته

متاسفانه بعضی ها رو نمیشه قانع کرد؛ باید به نفهمیشون احترام گذاشت 😆

اسی اگه گفته بودی مانتو جلو باز بلندم سوخته بود دوستان انقدر ازت حمایت میکردن....

منتها بحث چادره دیگه🙂

درستع که باید مراقب میبودی ولی مقصر ۱۰۰ درصد نیستی

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تایپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه               راستی سنمو هیچا واقعی نگفتم کارگاهای گرامی وقتی تو بحث یا صحبتی کم میارید و به تاپیک های من مراجعه میکنین. بدانید و آگاه باشید که ایوالناس سنمو واقعی نگفتمممم شهرمم همینطور کلا یک ادم بشدت مجازی میباشم😂 
باید ها رو ول کن تو این مملکت راحت حق رو میخورن یه آبم روش بعد تو میخوای طرف نگران لباس تن مشتری باش ...

حداقل حق رو میتونیم بگیم که!

چون مملکت بی حساب کتابه باید حق رو به خودمون ندیم که بیشتر به این بازار بلبشو دامن زده بشه؟! 

ارزش شکایت رو نداره ولی باید اعتراض کنه که طرف بفهمه که نفهمه 😁

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
بله دقیقا چون وقتی من به  فروشنده اعتراض کردم که چرا بخاریت غیراستاندارد به من گفت من پول ندار ...

درسته .سهل انگاری پشت اشتباهش نتیجه خوبی نداره

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
حداقل حق رو میتونیم بگیم که! چون مملکت بی حساب کتابه باید حق رو به خودمون ندیم که بیشتر به این بازا ...

همسرم گفت که میره وبهش تذکر میده ومیگه که بخاریت هم غیراستاندارد هم جاش نامناسب

تااونم حواسشو جمع کنه اتفاق بدی برای خودش ومشتری هاش نیوفته

همسرم گفت که میره وبهش تذکر میده ومیگه که بخاریت هم غیراستاندارد هم جاش نامناسب تااونم حواسشو جمع ک ...

👍👍