2777
2789
عنوان

عشق ممنوعه

191 بازدید | 1 پست

ما‌ تو‌ روستا‌ زندگی‌ میکردیم اونجا‌ دختر‌ و‌ پسر‌ یه‌ جا‌ درس‌ می خوندن

بعد‌ یه‌ پسری‌ بود‌ من‌ همیشه‌ از‌ اخلاقو‌ رفتارش‌ خوشم‌ میومد‌ خیلی‌ پسر‌ مودب‌ و‌ باوقاری‌ بود

ما‌ نه‌ سال‌ تو‌ یه‌ کلاس‌ درس‌ خوندیم‌ من‌ رفته‌ رفته‌ علاقم‌ بهش‌ بیشتر‌ میشد‌ همیشه‌ بهش‌ فکر‌ میکردم‌ 

با‌ خندیدنش‌ میخندیدم‌ با‌ ناراحتیش‌ ناراحت‌ میشدم‌ 

ولی‌ اون‌ مثل‌ یه‌ همکلاسی‌ باهام‌ رفتار‌ میکرد‌ نمیدونم‌ اسمشو‌ چی‌ میشد‌ گذاشت‌ ولی‌ من‌ عاشقش بودم‌ 

صبح‌ ها‌ به‌ عشق‌ دیدنش‌ میرفتم‌ مدرسه‌ 

همیشه‌ وقتی‌ مدرسه‌ تموم‌ میشد‌ من‌ روز‌ شماری‌ میکردم‌ که‌ تابستون‌ تموم‌ بشه‌ ببینمش

تا‌ اینکه‌ دوران‌ راهنمایی‌ تموم‌ شد‌ و‌ ما‌ اومدیم‌ شهر‌ از‌ اونموقع‌ ندیدمش‌ 

به‌ خاطرش‌ از‌ چندتا‌ خاستگارم‌ گذشتم‌

ولی‌ خانوادم‌ با‌ این‌ یکی‌ خاستگارم‌ موافق‌ بودن‌ و‌ زیر بار‌ نمیرفتن‌ منم‌ ناچار‌ قبول‌ کردم

الان‌ چهار‌ ساله‌ که‌ ازدواج‌ کردم‌ شوهرم‌ آدم‌ خوبیه‌ دوسم‌ داره‌ 

منم‌ دوسش‌ دارم‌ ولی‌ عاشقش‌ نیستم‌ 

همیشه‌ به‌ اون‌ فکر‌ میکنم‌ تو‌ خوابام‌ میبینمش‌ 

نمیدونم‌ چرا‌ فراموشش‌ نمیکنم‌ 

حس‌ میکنم‌ عشقم‌ بهش‌ واقعیه

ميگن شكست عشقي فقط يه ربع طول ميكشه . بعدش ديگه خودمون همه ش بهش فكر ميكنيم و نميزاريم اون عشق فراموش بشه . تمام چيزايي كه باعث يادآوري ميشه ازشون بايد دوري كني . مثلا اگر به يادش ترانه اي گوش ميدي ديگه گوش نده . هر ترانه اي كه اونو به يادت ميندازه ديگه گوش نده . عطر و ادكلن خاصي كه اونو به يادت مياره ديگه استفاده نكن . جاهايي كه ميري و اون پسره به يادت ميوفته نرو . عكس اگه ازش داري نبين ديگه . اگر اينستاگرام يا تلگرام و ... داره اصلا نرو نگاه بنداز . تو اين فيلم هاي عروسي كه تو روستا بوده ممكنه اونم باشه . اگر از اين جور فيلم ها و عكس ها بود اصلا نگاهشون نكن . چند ماه رعايت كني كلا از فكر و خيالش مياي بيرون .