2789
عنوان

پوست خوب

212 بازدید | 16 پست

من پوستم قبلا خیلی جوش میزد کلی دکتر رفتم دارو خوردم ولی تازگیا یه ترکیبی رو امتحان کردم که هیچکس باورش نمیشه این ترکیب انقدرررر برای پوست خوب باشه بر خلاف تصور همه نه تنها پوست رو چرب نمی کنه بلکه چربیشم میگیره و کاملا ابرسانی عمیق می کنه فقط کافیه یکم پودر بچه بریزید تو وازلین و شبا بزنید به پوستتون صبح بشورید

وازلین که خودش منفذ پوستو میبنده و از مشتقات نفته سیاه میکنه

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه مدت دستام وازلین میزدم دستام سیاه میشد

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁

وازلین اصل که تو امریکاست کیفیت خیلی خوبی داره و خیلیا میزنن صورتشون با اینکه من مخالفم

نه این آشغالا که وارد ایران میشن

هر لحظه ای از عمر من به یاد ایران گذشت... آقایون لطفا درخواست دوستی نفرستید واقعا مایل به معاشرت نیستم. اینجا نظر شخصیمو میگم میتونید باهاش موافق نباشید. معلم زبان هستم مایل بودید میتونید با قیمت منصفانه زبان یاد بگیرید. من لحن شوخی دارم گاهی اوقات چیزایی رو که میگم جدی نگیرید امیدوارم سو تفاهم نشه. ❤️

اصلا اینطوری نیس روشن تر هم میکنه می تونید یبار امتحان کنید

چرت وپرت تحویل ندین وازلین پوست پر از جوش های زیر پوستی کومدون میکنه پوستت میشه عین پوست مرغ

بدبخت هول پلشت به من درخواست نده 🤮

چرت وپرت تحویل ندین وازلین پوست پر از جوش های زیر پوستی کومدون میکنه پوستت میشه عین پوست مرغ

من تجربه خودم رو گفتم شما می تونی استفاده نکنی به زور نزدم که به صورتت