2789
عنوان

شوهر بی درک

399 بازدید | 19 پست

خانوما من تو عقدم پدرشوهرم سر سفرع هی به جاریم تعارف میکنه بکش چاییت یخ کرد به من که میرسه میگه پاشو جمع کن شوهرم اونقد بی غیرته اصلا جوابشو نمیده اصلا درک نمیکنه میگه من چیزی نشنیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرت جواب پدرشو بده؟ 

خودت بگو هر کس سر سفره ست باید کمک کنه با هم جمع کنیم یا اینکه انگار نشنیدی خودتو بزن به اون راه یا زودتر بشقابتو بردار بزار آشپزخونه برو تو اتاق دراز بکش

عزیزم من تک عروسم اما مسلما کس دیگه هم بود عروس یا خواهر شوهر داشتم همه کارارو خودم نمیکردم خو ب شوهرت بگو بزار اونام کار کنن شما چن سالتونه؟شوهرتون چن سالشه چن تا بچه ان؟؟؟؟مشکلاتتو تقریبا میدونم خوندم

عزیزم من تک عروسم اما مسلما کس دیگه هم بود عروس یا خواهر شوهر داشتم همه کارارو خودم نمیکردم خو ب شوه ...

من 21عروس آخرم به حرف اصلا توجه نمیکنه میگه خواهرام از صبح غذا پختن خستن

من 21عروس آخرم به حرف اصلا توجه نمیکنه میگه خواهرام از صبح غذا پختن خستن

بین این همه خواهر شوهر و جاری شما کار میکنید فقط؟سنتون هم کمه دارن سواستفاده میکنن عزیزم مادر پدرش چطورن؟چیزی نمیگن؟

[QUOTE=227468202]بین این همه خواهر شوهر و جاری شما کار میکنید فقط؟سنتون هم کمه دارن سواستفاده میکنن عزیزم مادر پدرش چ ...[/QU جاریم فقط میره طبقه بالا وقت تلف میکنع میاد پایین خواهرشوهرمم هم فقط میشینن مادرشوهرمم هی تیکه میندازه

[QUOTE=227468202]بین این همه خواهر شوهر و جاری شما کار میکنید فقط؟سنتون هم کمه دارن سواستفاده میکنن ...

ای وای عزیزم مادرشوهرت هم معلومه جوونه ک حال و حوصله تیک انداختنو داره پووف چقد مشکلاتت زیاده....شوهرت هم کم سنه متوجه اذیت خانوادش نیس؟