اقا ما دیشب عروسی بودیم من میخام بینیمو عمل کنم کلا تو فکر عملم بعد یکیو دیدیم بینیش عمل کرده بود خیلی قشنگ شده بود بخدا همینجور بی منظور به حالت شوخی به این دختره گفتم فلانی توهم برو عمل کن یهو منو خورد توجمع که من بینیم خیلیم خوبه اصلا نیازی ندارم عمل کنم فلانه بهمانه خیلی تند شد بهم خودت برو عمل کنم گفتم اتفاقا من نوبت عمل گرفتم میخاستم سرحرفو بازکنم باهاش انقد منو کم داد کلی کم اوردم اومدم خونه پیام معدرت خواهیم براش فرستادم اصلا جوابمو نداد از دیشب دپرسم غصم گرفته ده سال ازمن کوچکتره ولی خیلی مغروره الان من چکارکنم ازدلش دربیاد
شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
در کل با کسیکه صمیممی نیستید حتا هستید وافعا نیازی نیس بهش پیشنهاد کارای زیبایی بدین خیلی زیاد دیدم اینچیزارو
طرف خودش میفهمه ک نیاز داره یا نه شرایط داره یا نه
اونم انگار منتظر بوده ب شما بپره
از سال نودوهفت عضو اینجام اینجام این سومین کاربریمه جاهاییکه نیاز ب راهنمایی داشتین تگم کنید تا جاییکه بتونم راهنمایی میکنم شما هم برا منو خانوادم دعا کنید❤