2777
2789
عنوان

دختر جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 32 پست

حرفتون زیاد جالب نبوده،باید به معنی حرفی که میزنید قبلش فکر کنید،وقتی یکی بهت میگه بینیتو عمل کن این حسو میده که بینیت زشته و مشکل داره و در واقع یجور انتقاد از چهره کردید ولی اونم خیلی تند برخورد کرده

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ی سری ها چقد وحشین

بابا مگه چی گفته من کسی بگه عمل کن فقط میگم بینیم دوس دارم دیگه داد و بیداد نداره

ولش کن محل نذار

در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم

یاد گرفتید هرچی دوست دارید ب طرف میگید وقتیم ناراحت میشه میگید وا چیه خب شوخی کردم

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH

وقتی آدم میخواد حرفی بزنه باید ببینه ارتباطش با اون شخص در چه حده شاید اگه به خواهرت این حرفو میزدی این اتفاقا نمیافتاد

ولی وقتی شما صمیمیتی با اون آدم نداری که فرق شوخی و جدی شما را از هم بفهمه به نظرم اصلاً درست نیست شوخی با ظاهر اون شخص

البته من معتقدم که هر چقدررم با یه نفر صمیمی باشی شوخی در مورد یه سری چیزها اصلاً درست نیست مثل خانواده شخص مثل ظاهر شخص و...

حرفتون زیاد جالب نبوده،باید به معنی حرفی که میزنید قبلش فکر کنید،وقتی یکی بهت میگه بینیتو عمل کن این ...

اره ولی جو یجور بود داشتیم در مورد بینی اون دختره که تازه عمل کرده بود صحبت میکردیم که من گفتم توچی نمیخای عمل کنی که کاش نمیگفتم😒

اگه با طرف شوخی داشتی باشی و بگی فک نکنم انقد قیل و قال راه انداختن داشته باشه ،،ولی خب اگه شوخی اینا ندارین حق داره ناراحت شه ولی توام دیگه پیام معذرت خواهی که فرسادی بسه دیگه

دوستم لیفت بینی انجام داده بود هی میگفت الهام ببین چه خوشگل شدم توام ببا جلسه ای ۳۰۰ هزاره یه روز برگشتم گفتم ببین این صورت این بینی بهش میاد الان ۴ جلسه رفتی این کوفته تبریزی هنوز وزن و گرمش تغییری نکرده پدرمو دراوردی دو ماهه ساکت شو دیگه بعد اون ساکت شد