من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من تو15سالگی و17سالگی دوبار خودکشی داشتم ازهموموقع میخورم اگ نخورم کنترل اعصاب ندارم
منم خودکشی داشتم ولی قرص اعصاب نخوردم.چون دیدم قرص اعصاب ب مرور عوارضش بدتر شده و تاثیری نداره.پدر خودم قرص اعصاب میخورد شد یهوی الزایمر گرفت و بیماری تحلیل مغز گرفت و اینقد لاغر شد تا تموم کرد.من ک اصلا اعتقاد ب قرص اعصاب ندارم
........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
ولی دکتر ک میری اولین چی حتی اگ بگی پامم درد میکنه فوری قرص اعصاب میدن
دقیقا..ما مشکلشون درک نشدنمونه ما مشکلمون نادیده گرفتن و بی محبتی اطرافیان و شادی نکردن ماست.ما مشکلمون ک روح و روانمون شاد نیس دردمون قرص نیست.ادم دیدم با ی مشکل کوچیک رو ب قرص میارن و هیچوقت شاد نمیشیم.من خودم از بی محبتی و بی عشقی و بی درکی همسر دارم میسوزم.دونفر از نزدیکانم میشناسم یکی سرطان داشته بچه دار نمیشه یکی بچش از دست داده بخدا روحیشون از من بهتر و شاد تر هستن
........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
دوست خوبم دختر عاقلم دیدن این فیلم خیلی بده نمیدونم کدوم شهر زندگی میکنی به هرحال هر شهری منطقه ی پایین داره بالا هم داره برو مناطقه ی پایین شهر جایی که زندگی میکنی اگر بازم این فیلم برات خیلی درد اور بود هزاربار به اشتراکش بزار