2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من مرتب میزنم حتی حلقه هم ازای حرفه ای هاخریدم.دکترچیزی نگفت ک حلقه بده فقط گفت هرچی وزنت بره بالات ...

توی گوگل بزنین نوشته خیلی بده. 

مربی باشگاه منم میگف تو لاغری تاثیر چندانی نداره و ضررش حتی بیشترم هست. 

من تو15سالگی و17سالگی دوبار خودکشی داشتم ازهموموقع میخورم اگ نخورم کنترل اعصاب ندارم

منم خودکشی داشتم ولی قرص اعصاب نخوردم.چون دیدم قرص اعصاب ب مرور عوارضش بدتر شده و تاثیری نداره.پدر خودم قرص اعصاب میخورد شد یهوی الزایمر گرفت و بیماری تحلیل مغز گرفت و اینقد لاغر شد تا تموم کرد.من ک اصلا اعتقاد ب قرص اعصاب ندارم

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
منم خودکشی داشتم ولی قرص اعصاب نخوردم.چون دیدم قرص اعصاب ب مرور عوارضش بدتر شده و تاثیری نداره.پدر خ ...

ولی دکتر ک میری اولین چی حتی اگ بگی پامم درد میکنه فوری قرص اعصاب میدن

ولی دکتر ک میری اولین چی حتی اگ بگی پامم درد میکنه فوری قرص اعصاب میدن

دقیقا..ما مشکلشون درک نشدنمونه ما مشکلمون نادیده گرفتن و بی محبتی اطرافیان و شادی نکردن ماست.ما مشکلمون ک روح و روانمون شاد نیس دردمون قرص نیست.ادم دیدم با ی مشکل کوچیک رو ب قرص میارن و هیچوقت شاد نمیشیم.من خودم از بی محبتی و بی عشقی و بی درکی همسر دارم میسوزم.دونفر از نزدیکانم میشناسم یکی سرطان داشته بچه دار نمیشه یکی بچش از دست داده بخدا روحیشون از من بهتر و شاد تر هستن

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)

دوست خوبم دختر عاقلم دیدن این فیلم خیلی بده  نمیدونم کدوم شهر زندگی میکنی به هرحال هر شهری منطقه ی پایین داره بالا هم داره برو مناطقه ی  پایین شهر جایی که زندگی میکنی اگر بازم این فیلم برات خیلی درد اور بود هزاربار به اشتراکش بزار 

دقیقا..ما مشکلشون درک نشدنمونه ما مشکلمون نادیده گرفتن و بی محبتی اطرافیان و شادی نکردن ماست.ما مشکل ...

چون هرکسی توزندگیش یه صبر وتحملی داره

هرکی یه قلبی داره

همه مث هم نیستن

یکی صبورتره

یکی بیخیال تره

یکی عصبی وزودجوش تره