2777
2789
عنوان

میکروب معده

1566 بازدید | 26 پست

سلام دوستان کیا میکروب معده داشتن یا دارن؟

علائمش چیه؟

من ۲۰روز پیش آندوسکوپی و نمونه برداری کردم ،بعد از آندو گفت خیلی کم زخم داری و یه کم هم خون دیده میشه دارو داد، امروز جواب پاتولوژی رو گرفتم گفت میکروب معده داری

آموکسی سیلین ۵۰۰ داد دوتا بعد از صبحانه دوتا بعداز شام.

مترونیدازول ۲۵۰ هم دوتا بعدصبحانه دوتا بعد شام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مورخوش چیه؟

یه گیاه دارویی هست که توی کوه های یه منطقه از هرمزگان رشد میکنه و تلخه برو عطاری شاید گیرت بیاد .‌ توی نت بزن راجع بهش بخون و عکسش رو ببین. جسارتا اهل کجا هستین تا بگم گیرتون میاد یا نه

سلام استارتر خوبی میگم یبار ی تاپیک در مورد بالا اومدن اپیگلوت گزاشته بودی بعد رفتی دکتر چطور شد الان دو س ساعت پیش دختر من شش سالشه داشت مسواک میزد اومد گفت مامان این چیه ته گلوم  من اولین بار بود همچین چیزی میدیدم با اینکه هزاربار دهن و گلوشو تا حالا نگاه کردم اوندم تو نت سرچ کردم نوشته خفگی تا شش ساعت و خطر و این چیزا  پست شماهم تو سرچا بود دارم میمیرم از استرس