2777
2789
عنوان

میکروب معده

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 26 پست
سلام استارتر خوبی میگم یبار ی تاپیک در مورد بالا اومدن اپیگلوت گزاشته بودی بعد رفتی دکتر چطور شد الا ...

سلام عزیزم اصلا نگران نباش ،من متخصص گوش و حلق و بینی رفتم گفت اصلا چیز ترسناکی نیست همه دارن فقط برای بعضی ها مشخصه بعضی ها نه ، اگر میخوای دلت آروم بشه یه دکتر اطفال ببر که یه وقت خدایی نکرده عفونتی چرکی چیزی تو گلوش نباشه ،

سلام عزیزم اصلا نگران نباش ،من متخصص گوش و حلق و بینی رفتم گفت اصلا چیز ترسناکی نیست همه دارن فقط بر ...

اخه یه چیزای وحشتناکی تو گوگل نوشته بود دیشب داشتم سنکوب میکردم اره حتما میبرمش خیالم راحت بشه مرسی جواب دادی عزیزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه یه چیزای وحشتناکی تو گوگل نوشته بود دیشب داشتم سنکوب میکردم اره حتما میبرمش خیالم راحت بشه مرسی ...

اصلا اصلا نگران نباش ،خودم روز اول که دیدم از ترس زانوهام سست شد نشستم زمین

من میکروب معده شدیدی دارم از اندوسکوپی میترسم برا همین نمیرم دهنم بوی بد میده و معده درد دارم و گاهی حالت تهوع مدفوعمم بوی خیلی بدی میده 

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
من میکروب معده شدیدی دارم از اندوسکوپی میترسم برا همین نمیرم دهنم بوی بد میده و معده درد دارم و گاهی ...

عزیزم خدا سلامتی بده بهتون

اصلا اصلا نترس الان که بیهوش میکنن اصلا چیزی متوجه نمیشی

عزیزم خدا سلامتی بده بهتون اصلا اصلا نترس الان که بیهوش میکنن اصلا چیزی متوجه نمیشی

ولی  شنیدم بیهوش نمیکنن

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
من میکروب معده شدیدی دارم از اندوسکوپی میترسم برا همین نمیرم دهنم بوی بد میده و معده درد دارم و گاهی ...

از کجا میدونید میکروب دارید؟ آخه برای من تو نمونه برداری آندوسکوپیم مشخص شد

از کجا میدونید میکروب دارید؟ آخه برای من تو نمونه برداری آندوسکوپیم مشخص شد

ازمایش مدفوع دادم چندسال پیش 120بود باید بیست باشه معمولیش ولی برا من ۱۲۰بود 

عزیرم سلام جوابمو مبدی؟منم کرجم دکتر مولوی چطوره؟شمام جناق سینت مدام درد میکرد؟هزینه اندو چند شد

سلام گلم دکتر خوبیه ،نه عزیزم درد سینه ندارم واسه من همراه نمونه برداری و ویزیت ۱تومن شد