2777
2789
عنوان

بچه ی دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 37 پست
مهاجرتو که خیلی دوس دارم ولی نمیدونم بتونیم اونجا پیشرفت کنیم یا نه

باید بری از صفر شروع کنی! صفر یعنی هیچی هیچی هیچی!

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
من ددمی و باردارم اخر فروردین بدنیا میاد بخاطر دخترم ک تنها بود و اذیت میشد اقدام کردیم البته همسرمم ...

مبارکت باشه

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه خداروشکر خونه و ماشین داریم واینم بگم که تکواندو کار میکنم خیلی ام علاقه دارم میترسم با اومدن ب ...

مراقب باش 

اولا یکمی سنتون بره بالاتر حتما احساس نیاز خواهید کرد به یک فرزند دیگه

ثانیا ورزش های سنگین ناباروری میاره

در ضمن عزیزم هیچ مشاوری توصیه نمیکنه تک فرزندی رو.

به مشاوره های نی نی سایت که معلوم نیست کی هستند و اصلا زن هستند یا مرد

چند سالشونه

چه تفکری دارن اعتماد نکن‌

خودت یکم فکر کن اگر به نتیجه نرسیدی حتمااا با مشاور مطرح کن تا معایت تک فرزندی رو برات بگه.

لطفا پیش مشاورهای خوب برو. کسانیکه کیس های مختلف رو تجربه کردن و بخوبی میتونن راهنماییت کنن.

موفق باشی خوشگل خانم.

در ضمن عزیزم هیچ مشاوری توصیه نمیکنه تک فرزندی رو. به مشاوره های نی نی سایت که معلوم نیست کی هست ...

مرسی از راهنماییات عزیزم موفق باشی💞💞💞

سیبکاربریه قبلیمه😍 نتونستم برش گردونم با کاربریه دیگه اومدم 😬  توش کلی خاطره دارم😍
نگران ورزشتی، بهت حق میدم، خب خیلی دوسش داری، ولی بنظرم می ارزه یه مدت کوتاه کنار بذاریش، یکی دیگه ب ...

مرسی عزیزم باز دو دل شدم با اینکه قبل این تاپیک تصمیمم صدرصد بودا الان دارم بهش فکر میکنم آخه بچم ۵ سالشه دیر نیس؟ تا اون یکی هم بیاد شش سالش میشه که

سیبکاربریه قبلیمه😍 نتونستم برش گردونم با کاربریه دیگه اومدم 😬  توش کلی خاطره دارم😍
در ضمن عزیزم هیچ مشاوری توصیه نمیکنه تک فرزندی رو. به مشاوره های نی نی سایت که معلوم نیست کی هست ...

معایب منظورم بوده

مرسی عزیزم باز دو دل شدم با اینکه قبل این تاپیک تصمیمم صدرصد بودا الان دارم بهش فکر میکنم آخه بچم ۵ ...

فدات، نه عزیزم دیگه تو این دوره زمونه ۶ سال زیاد نیست، زودتر اقدام کن فاصله شون بیشتر نشه، به امید خدا