2777
2789
عنوان

بچه ی دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 37 پست
در حد دوست داشتن ک نه ولی درکل من برا همین یکی هم ک بدنیا اوردم تو این دنیای سراسر ظلمو بی نظمی، عذ ...

مثل من به نظرم تک باشه که راحت بتونیم هرچی لازم داره فراهم کنیم دوتا باشه باید از هرکدومشون چیزایی رو کسر کنیم

سیبکاربریه قبلیمه😍 نتونستم برش گردونم با کاربریه دیگه اومدم 😬  توش کلی خاطره دارم😍
خوبه خداروشکر خونه و ماشین داریم واینم بگم که تکواندو کار میکنم خیلی ام علاقه دارم میترسم با اومدن ب ...

ببین تو این وضعیت کلا بچه نداشتن خیلی بهتر از داشتنه ...ولی اگه میتونی ساپورتشون کنی تا یتونن برن از اینجا دومی رو بیار اگه نه همین یکی رو بزرگ کن بفرستش بره ...از همین الان به فکر باش و براش سرمایه جمع کن 

اگه امضامو باز کردی   اینو بدون تو مشکل بدی هستم   دعام میکنی؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ددمی و باردارم اخر فروردین بدنیا میاد بخاطر دخترم ک تنها بود و اذیت میشد اقدام کردیم البته همسرمم ...

بسلامتی، واقعا بچه ها به ی همبازی ،خواهریا برادر نیاز دارن، حالا ان شاالله بعدا ببین چقدر بچه اولت سرحال تر و پرشورتر میشه

منم تک فرزندی رودوست داشتم اما الان که بچم ۱۱سالشه واسه بارداری اقدام کردم چون احساس میکنم تک فرزند ...

کلاس و آموزشگاه ها میره اگه آره اونا تاثیر نداره برای سرگرمیش؟

سیبکاربریه قبلیمه😍 نتونستم برش گردونم با کاربریه دیگه اومدم 😬  توش کلی خاطره دارم😍
بسلامتی، واقعا بچه ها به ی همبازی ،خواهریا برادر نیاز دارن، حالا ان شاالله بعدا ببین چقدر بچه اولت س ...

دقیقااااا..دخترم ۴سالشه همش میگفت کسی نیست باهاش بازی من چیکار کنم..الانم انقدر خوشحال همش میگه ابجیم کی میاد

من ددمی و باردارم اخر فروردین بدنیا میاد بخاطر دخترم ک تنها بود و اذیت میشد اقدام کردیم البته همسرمم ...

به سلامتی زایمان کنی ان شاالله منم دومی رو دوس داشتم بعدش شرایطو دیدم که سخت تر میشه تو کشور و هم اینکه میدم کلاس گفتم آزاد باشم و فقط فکرم درگیر یه دونه بچه باشه دوتا بشه دغدغه ی آدم زیاد میشه

آره می‌ره ولی بیشتر دوست داره باکسی بازی کنه میگم اگه برادریاخواهری داشت بهتریود

آره خب اینم حرفیه انگار باز دو دل شدم🤪

به سلامتی زایمان کنی ان شاالله منم دومی رو دوس داشتم بعدش شرایطو دیدم که سخت تر میشه تو کشور و هم ای ...

مرسی عزیزم...بله هر کس با شرایط خودش جلو میره..انشالله موفق باشی و خدا بچتونا حفظ کنه

نه عزیزم بنظر من اشتباه میکنی

هم بچه ات تنهاست هم وقتی ازدواج کنه خودتم تنها میشی و بهت سخت میگذره هم تنهایی از پس تربیت و خواسته هاش نمیتونی بر بیایی 

یه چیزایی هم خواهر و برادراش از عهدشون بر میاد که ماها نه

سلام حلما خانومی، من اصلا موافق نیستم و بنظرم اشتباه می کنی، دور و برم تک فرزندی و حتی دو فرزندی زیاد دیدم که تا وقتی بچه هاشون کوچیکن متوجه نیستن، ولی وقتی بچشون ازدواج می‌کنه، تازه می فهمن چه اشتباهی کردن که خیلی دیره 

تک فرزندی خیلی تبعات داره، بچه فوق العاده پر توقع میشه، تربیت تک بچه خیلی سخت تر از تربیت چند بچه هست 

وقتی تو خونه چنتا بچه هست انگار یه جامعه کوچیک تو خونه ایجاد کردی که تو این جامعه بچه ها ناکامی،جنگیدن برای رسیدن به خواسته هاشون، فدا کاری، از خود گذشتگی، مسیولیت پذیری، همدلی و خیلی چیزای دیگه رو تجربه می کنند، در صورتی که تک فرزندها معمولا در بزرگسالی و خصوصا بعد ازدواج خیلی مشکل دارن، چون عادت دارن به همه خواسته هاشون برسن و کسی نبوده جلو خواسته هاشون نه بیاره

نگران ورزشتی، بهت حق میدم، خب خیلی دوسش داری، ولی بنظرم می ارزه یه مدت کوتاه کنار بذاریش، یکی دیگه بیاری. بعد ورزشت رو ادامه بدی 

تازه وقتی چندتا بچه داشته باشی درگیری ذهنیت هم کمتر میشه، چون بچه هات همدیگرو دارن و تو از این بابت خیالت راحته

منم تاوقتی که خونه نخرم ووضع مالی بهترنشه بچه دوم نمیارم..

تاپیک رزق و روزی من رو بخون

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش