شیدا۱شیدا مدیر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 5302 عنوان بببی چک | مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 31 پست 1400/12/01 | 21:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیدا۱شیدا مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 5302 عه، این شاید خرابه ، پس چرا اون دوتا مثبت بودن نمیدونم نظر شما چیه
nasim_zahra عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 9709 نه حدودا نیم ساعت اونیکی پایینیرم ببین منفی شد نیمساعت بعد فایده ندارد
شیدا۱شیدا مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 5302 دارو نخورده بودی ک اثر اون باشه نه عزیزم فردا موعدمه
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22899 باید چهارشنبه یا پتجشنبه قبل میشدم 😍😍😍🎉🎉🎉 تبریک میگم تو تبدیل به یک عدد مادر خوشگل مهربون شدی 😍😍🎉🎉🎉🎉🎉🎉 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22899 نمیدونم نظر شما چیه دارویی چیزی استفاده نکردی ؟ یا خدای ناکرده کیست نداری آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
mtoofani عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 927 😍😍😍🎉🎉🎉 تبریک میگم تو تبدیل به یک عدد مادر خوشگل مهربون شدی 😍😍🎉🎉🎉🎉🎉🎉 وای خدا از زبونت بشنوه عزیزم خداکنه خیلی سخته انتطار
شیدا۱شیدا مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 5302 دارویی چیزی استفاده نکردی ؟ یا خدای ناکرده کیست نداری نه عزیزم
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22899 وای خدا از زبونت بشنوه عزیزم خداکنه خیلی سخته انتطار 😍😍😍💕💕💕 فردا بی بی چک بزن منو حتما حتما تگ کن من عاشق بی بی چک مثبتم، جات بودم هزار بار زده بودم تا حالا آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
mtoofani عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 927 😍😍😍💕💕💕 فردا بی بی چک بزن منو حتما حتما تگ کن من عاشق بی بی چک مثبتم، جات بودم هزار بار زده بود ... فردا صب میرم ازمایش چشم حتما میام خبر میدم عزیزم
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22899 فردا صب میرم ازمایش چشم حتما میام خبر میدم عزیزم منتظرما آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
mtoofani عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 927 منتظرما چشم عزیزم انشالله مثبت باشه و ناامید نشم میام میگم حتمااا
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22899 چشم عزیزم انشالله مثبت باشه و ناامید نشم میام میگم حتمااا انشاالله، الان بی بی چک نداری بزنی ؟ نشون میده ها آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞