شیدا۱شیدا مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 5302 عنوان بببی چک 268 بازدید | 31 پست 1400/12/01 | 21:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22899 مثبته عزیزم مبارکه 😍😍😍 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22899 چه جالب ، یه شیوا شیوا هم بود اونم امروز بی بی چکش مثبت شد ، یه لحظه فک کردم اونی 😍😍😂 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
محنا_خانوممممم عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 2054 مبارکه واس منم دعا کن ❤ من ریشه دارم وتو بدترین شرایط هم جوونه میزنم :) 💚
melina1831 عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 5895 چه جالب ، یه شیوا شیوا هم بود اونم امروز بی بی چکش مثبت شد ، یه لحظه فک کردم اونی 😍😍😂 منم یلحظه اینو فکر کردم😂 کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22899 خوش بحالت من میترسم بزارم منفی شه من اسی نیستم گل، چند وقت از موعدت گذشته آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22899 یه روز بعدش این شد عه، این شاید خرابه ، پس چرا اون دوتا مثبت بودن آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
mtoofani عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 927 من اسی نیستم گل، چند وقت از موعدت گذشته عزیزم من ۲۱روز پیش امپول هاش سی جی زدم و ۲۰روز پیش ای یو ای کردم ولی پریود نشدم میترسمم بیبی بزارم
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22899 عزیزم من ۲۱روز پیش امپول هاش سی جی زدم و ۲۰روز پیش ای یو ای کردم ولی پریود نشدم میترسمم بیبی بزارم خب بیست روز گذشته از آی یو آی ، موعدت کی بوده آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
شیدا۱شیدا مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 5302 مبارکه. بلافاصله خط انداخت؟ نه حدودا نیم ساعت اونیکی پایینیرم ببین منفی شد
mtoofani عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 927 خب بیست روز گذشته از آی یو آی ، موعدت کی بوده باید چهارشنبه یا پتجشنبه قبل میشدم