2777
2789
عنوان

بچه ام خیلی حالش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 124 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازببرش دکتر عزیزم یادم نیس کجا خوندم ولی یادمه یه پستی بودمیگف پیاز ازوسط نصف کنین بزارین کف پا جور ...

اره شک کردم مثلا جوشونده یه بار دادم دیدم بدتر شد ندادم اما چیزهای مثل چهار تخم که گمون نکنم بد باشه

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
ببرش دکتر کودکان بگوکه خوب نشده سرفه کردن خیلی بده من بزرگ اذیت میشم

دوباره باید فردا ببرم

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  

شربت پروسپان عالیه برای سرفه نوسکافم خوبه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
عزیزم داروها جواب نداد شما نخود آبگوشتی رو بزار کامل بپزه همراه با آبش بده بخوره خیلی خوبه...امتحان ...

به خدا دادم نخود زرد هارو کامل پختم آبشو دادم خورد 

بازببرش دکتر عزیزم یادم نیس کجا خوندم ولی یادمه یه پستی بودمیگف پیاز ازوسط نصف کنین بزارین کف پا جور ...

گلم اون واسه تب خوبه...بچه اسی سرفه شدید داره

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
اره شک کردم مثلا جوشونده یه بار دادم دیدم بدتر شد ندادم اما چیزهای مثل چهار تخم که گمون نکنم بد باشه

بد بودن نه که بعضیا حساسن حساسیت دارن توبهش عسل بده

یاهم شلغم بپز بده بخوره 

کدوتنبل بپز به شکل مربع خورد کن بزارقابلمه یه لیوان بریز بایکم شکر درشم بزار بپزه بخوره 

کلا ماهم گرفتیم فقط سرفه و ابریزش تا ده روزه اویشن خوبه شاید خدای نکرده اسم داره 

مگه اسم چطوریه ....این سرفه های خفه نداره ها حالت خلطیه

تو که هر کاری کردی اینم انجام بده .. یک لیوان شیر رو بزار رو گاز و یه مشت گل ختمی بریز توش . پنج دقیقه که جوشید خاموش کن و از صافی ردش کن . ولرم رو به گرم که شد بده بخوره. من اینو تو نی نی سایت دیدم . پارسال که کرونا داشتم و سرفه میکردم سه روز خوردم و خیلی بهتر شدم. انشااله که زود خوب میشه

آخی عزیزم خیلی سخت گرفته ناراحت شدم واقعا دردناکه 

ولی سنش رسیده بشه بهش سرم زد ببر دکتر بگو براش سرم بزنن برای گلوشم یه آمپول توی سرم بزنن تا اول گلوش خوب شه احتمالا زخم داره گلوش 

من که اینطور شدم آدم بزرگم دارم زجر می کشم دلم کباب شد برای بچه ات 😭

بد بودن نه که بعضیا حساسن حساسیت دارن توبهش عسل بده یاهم شلغم بپز بده بخوره  کدوتنبل بپز به ش ...

اره شلغم خیلی دادم 

به خدا دادم نخود زرد هارو کامل پختم آبشو دادم خورد 

به دونه هم دادی؟ ببین چی میخوره اذیت میکنه نده اونو

شربت عسل بده بهش...دیگه نمیدونم چی بگم

خدا سلامتی بده به دسته گلت

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁