2777
2789
عنوان

سکسکه جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 24650 بازدید | 61 پست
روزی ۵ یا ۶ بار؟اکثرا روزی یبار حس میکنن من از نصف شب تا الان ۳ بار سکسکه کرده

اره عزیزم.طبیعیه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی نیست عزیزم جاش تنگه نمیتونه حرکت کنه بچه مدام در حال چرخیدن مخصوصا حالا که آخراشه میخواد بچرخه ...

اخه همش بریچ بود تازه چرخیده میگم باز نچرخه این آخریا چون طبیعی میخام زایمان کنم

👪

انشاءالله که طبیعی زایمان میکنی فقط پیاده روی و ماساژ پرینه رو زیاد انجام بده که هم راحت زایمان کنی هم بخیه نخوری 

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 
انشاءالله که طبیعی زایمان میکنی فقط پیاده روی و ماساژ پرینه رو زیاد انجام بده که هم راحت زایمان کنی ...

پیاده روی از الان دیر دیگ ؟متاسفانه شوهرم شغلش جوری ک تا دیر وقت خونه نیس از طرفی نمیزاره تنها برم میگ میترسم تو خیابون حالت بد بشه چ غلطی کنم ولی گفتم شده تمها هم برم این هفتها حتما میرم پیاده روی

ماساژ پرینه برا ۳۷ هفته ب بعد درسته؟

👪

ماساژ پرینه رو از الان شروع کن بشین رو صندلی دوتا انگشتتو چرب کن و محکم دم پرینه رو ماساژ بده حتما باید محکم فشار بدی که ماهیچت قوی بشه ‌

عزیزم تو خونه  دور اتاق راه برو از روزی ۱۰ دقیقه شروع کن ک دم اخر برسه به نیم ساعت و ۴۰ دقیقه من تا دم زایمان داشتم راه میرفتم 

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 
ماساژ پرینه رو از الان شروع کن بشین رو صندلی دوتا انگشتتو چرب کن و محکم دم پرینه رو ماساژ بده حتما ب ...

تو خونه راه میرم ولی ادم زود خسته میشه...ولی وقتی بیرونم گذر زمانو متوجه نمیشم...

باشه عزیزم مممنون از راهنماییهات❤

👪
هر نیم ساعت؟ خداشکر از نگرانی درم آوردید  شما تو هفته ۳۴ مث من داشتید دو روز و شب مدام بدون و ...

آره عزیزم مثلشمابودم  کاملا طبیعیه از بارداریت لذت ببر  من اصلا از بارداریم لذت نبردم همش درحال استرس وفکر منفی بودم دیوونم. الان خدا شکر بچم 20 روزشه  اصلا نترس همه چی عادیه 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
آره عزیزم مثلشمابودم  کاملا طبیعیه از بارداریت لذت ببر  من اصلا از بارداریم لذت نبردم همش ...

اره بخدا شوهرمم نیس تو خونه تنهام یسررررررفک و خیال میکنم هی حواسم ب بچس میگم وای چرا تکونش زیاد وای چرا کم شد وای چرا انگار تند تند نبض میزنه وای چرا داره تند تند نفس میکشه 

نکنه دراز میکشم زیر پهلوم بش فشار بیاد 

بند ناف نپیچه دورش 

وای بخدا ک پیر شدم ...

ممنون عزیزم دیگ خیالم حداقل  از سکسکش راحت شد بچه شما هم مث دوستا دیگ الان تپل و خوراکش زیاد ؟میگ اونا ک سکسکشون زیاد شکمو ان

👪
اره بخدا شوهرمم نیس تو خونه تنهام یسررررررفک و خیال میکنم هی حواسم ب بچس میگم وای چرا تکونش زیاد وای ...

نه تپل نیست  3 کیلو هست  خوراکش عادیه     به هر حال مهم سلامتی    بفکر منفی فکر نکن مثل من 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
نه تپل نیست  3 کیلو هست  خوراکش عادیه     به هر حال مهم سلامتی    بفکر ...

سلامت باشه همیشه...از بیکاریمه بیشتر دیگ خودمو سرگرم میکنم هی گیر ب این بچه ندم.ممنون عزیزم

👪
اره بخدا شوهرمم نیس تو خونه تنهام یسررررررفک و خیال میکنم هی حواسم ب بچس میگم وای چرا تکونش زیاد وای ...

این متن و که خوندم حس میکنم خودم نوشتم ، تمام دغدغه های الان منو‌ داشتین 😂🤭 

اگر هنوز هستید چه خبر از نی نی خداروشکر سالم دنیا اومد؟

قربونش برم ااهی😍😍منم الان 36 هفته هستم و پسرم مدام سکسکه میکنه 😊😊

سلام عزیزم من هفته ۳۷ هستم و دو روز هست بچه ام زیاد سکسکه میکنه میترسم مشکلی باشه چون میگن شاید بخاطر خدای نکرده پیچیدن بند ناف دور گردن جنین باشه.شما مشکلی نبود؟من پسر هست

سلام عزیزم من هفته ۳۷ هستم و دو روز هست بچه ام زیاد سکسکه میکنه میترسم مشکلی باشه چون میگن شاید بخاط ...

سلام عزیزم.نه من مشکلی نداشتم.طبیعی زایمان کردم و بچه هم سالم بود. الان 3سالشه.نگران نباش چیزی نیست