2777
2789
عنوان

سکسکه جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 24650 بازدید | 61 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووو بچه منم همش داشت سکسکه میکرد این چیز طبیعیه عزیزم 

منک دیگ طاقت ندارم ی مدت خیلی حساس شدم دو روز ک از حرکات زیادش فقط گریه نکردم مث همیشه هم نبود مدام بدون ی دیقه مکث تکون میخورد ولی ن مث ی بچه انگار ی چیز نرمی تو کل شکمم  جابجا میشد دیگ از حال میرفتم رو دو پهلو نمیزاش بخوابم واقعا ترسیدم گفتم نکنه چیزیشه حالا از دیشب بهتر خداشکر 

👪
استارتر ببخشید اینجا میپرسم گفتم مادرا جمعند اطلاع دارند من بچه اولم بریچ بود سزارین شدم ۴سال پی ...

اره میشه سز کنی

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

چیزی نیست عزیزم جاش تنگه نمیتونه حرکت کنه بچه مدام در حال چرخیدن مخصوصا حالا که آخراشه میخواد بچرخه سرش بیاد پایین 

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 
مممنون عزیزم🌷🌷

خواهش گلم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
عزیزم من 20 روز که زایمان کردم ماه آخر که میشی هر نیم ساعت سکسکه میکنه اشکالی نداره   دکتر ...

هر نیم ساعت؟

خداشکر از نگرانی درم آوردید 

شما تو هفته ۳۴ مث من داشتید دو روز و شب مدام بدون وقفه تکون بخوره هر دو پهلو و زیر شکم ی چیز مث حباب بزرگ هی میاد بالا میره پایین..مث قبل ضربه هم نیس سطح بزرگیم نیس بگم کمرشه ..ی چیز اندازه دست و پاش ولی خو مگ دست و پاش همه جا هستن؟

👪
قربونش برم ااهی😍😍منم الان 36 هفته هستم و پسرم مدام سکسکه میکنه 😊😊

عزیز دلم بسلامت زایمان کنی ...خداخیرتون بده از نگرانی درم آوردید شوهرمم بدتر خودم چپو راست پیگ بریم بیمازستان بیشتر میترسم 

👪
پسر منم خیلی سکسکه میکرد نشونه اینه که ریه هایش داره کامل میشه سعی کن زیاد حساس نباشی

منک دیگ دارم خل میشم دو روز ب حرکاتشم گیر میدم ...هووف🙁دوشبانه روز تکون خورد مدام و نزاش بخوابم خداشکر الان بهتر نمیدونم از چی بود 

👪