2777
2789
عنوان

سکسکه جنین

24620 بازدید | 61 پست

بچها من ۳۴ هفتمه 

بچم خیلی سکسکه میکنه شاید روزی ۵ بار 

دو روز ک مدام در حال حرکت بود مدامممممم خداشکر از دیشب بهتر بود ولی از نصف شب تا حالا ۳ بار سکسکه کرده

چیز طبیعی؟نرم سونو؟دیگ خسته شدم برا هر چیزی برم دکتر و بگ طبیعی ....محیطاهم آلوده مریض میشم آخرش

👪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیگ محکم یکم فواصلش بیشتر از نبض قشنگ معلوم رو جایی ک کمرش هست 

من هیچ حالیم نشده پس😍😃

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

معلومه ک طبیعیه.ادم عادیم سکسکه میکنه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
شاید داره ریز تکون میخوره  عجیبه ک نشنیدم سکسه جنین رو  یکیپیش ادم سکسکه میکنه صداش ب زور ...

سکسکه جنین حالت نبض داره تا یه زمان خاصی میزنه 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

شاید داره ریز تکون میخوره  عجیبه ک نشنیدم سکسه جنین رو  یکیپیش ادم سکسکه میکنه صداش ب زور ...

سکسکه جنین عادیه

سکسکه جنین شرایط کاملا طبیعی است، سکسکه جنین حاصل تنفس جنین درون مایع مایع آمنیوتیک است و خطرناک نیست. لگد زدن جنین، چرخیدن و سکسکه جنین مثال هایی از حرکت جنین در بارداری هستند و نشان دهنده رشد جنین درون رحم است

سکسکه جنین معمولا به صورت حرکات ریتمیک جنین احساس می شود. سکسکه جنین یادآورخوبی از رشد جنین درون رحم است. سیستم عصبی جنين در حال تکامل است و با ارسال پیام به عضلات و دیافراگم کار خود را تمرین می کند. دیافراگم عضله ايست که قفسه سینه را از محوطه شکم جدا می‌کند. زمانی که دیافراگم منقبض می شود جنین مایع آمنیوتیک را می بلعد و اين موضوع باعث سکسکه جنین می شود. ریه های جنین هنوز بطور کامل تکامل نیافته اند، بنابراین از فرآیند پردازش اکسیژن برای تنفس استفاده نمی کند به همین دلیل است که جنین درون مایع آمنیوتیک غرق و یا خفه نمی شود. سکسکه جنین خطرناک نیست و باعث ناراحتی او نمی گردد.

اکسیژن درون بند ناف حمل می شود. بند ناف لوله ای است که از یک طرف به دیواره رحم مادر و از طرفی به قسمت تحتانی شکم جنین متصل است و پس از تولد این ارتباط قطع می شود.

پس از تولد، نوزاد از طریق بینی و دهان شروع به تنفس می کند و همچنان ممکن است سکسکه اتفاق بیافتد. 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته