2777
2789
همیشه وضعش همینه اونم با دستش کتک بزنه خوبه میره شیلنگ رو تو افتاب میزاره داغ بشه بعد با شیلنگ منو ...

یا قمر بنی هاشم😐💔

الان فامیلا ما یه بچه ۵ساله رو نمیتونن بزنن..

بعد مامان تو😐🧑‍🦯

انسانیت ندارع😐💔

انسان.عاقلم.آرزوست# 😐🧑‍🦯

' 𝖲𝖺𝗆𝖾 𝗌𝗁𝗂𝗍 , 𝖽𝗂𝖿𝖿𝖾𝗋𝖾𝗇𝗍 𝖽𝖺𝗒𝗌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو بزن به مریضی تا مامانت بترسه..

چه مریضی ای؟

تو این کارا حرفه ایه

یادمه 5 سالم بیشتر نبود همیشه به خاله هام میگفت وقتی با شوراتون دعوا میکنین وسط دعوا خودتو بندازین ک مثلا غش کردین   

پس اونم یه مشکلی داره .تنها راهت اینه دانشگاه راه دور قبول بشی بری به این خانواده امیدی نیست

از الان میگن دانشگاه فقط شهر خودمون قبول شی و دولتی میزاریم بری

چه مریضی ای؟ تو این کارا حرفه ایه یادمه 5 سالم بیشتر نبود همیشه به خاله هام میگفت وقتی با شوراتون ...

خب حالت افسرده کمتر غذا خوردن...همون غشی الکی البته وسط جرو بحث با مامانت...زیاد تو جمع فامیلی نشین باهاشون حرف نزن بگن این چشه؟ البته زیاد نه در حد اینکه مامانت بفهمه بخاطر کار اونه..چیزای دیگ هم هست مناسب سنت نیست نمیگمممممم

از الان میگن دانشگاه فقط شهر خودمون قبول شی و دولتی میزاریم بری

یا خداااا اینها دیگه کین خدا صبرت بده .الکی بگو رتبم به شهر خودمون نمی خوره.نمی تونی خونه مادربزرگت بری زندگی کنی لااقل یکم آرامش داشته باشی 

خب حالت افسرده کمتر غذا خوردن...همون غشی الکی البته وسط جرو بحث با مامانت...زیاد تو جمع فامیلی نشین ...

همین طوریم دقیقا نه اینکه ادا در بیارما نه! ولی کلا نه غذا دوس دارم نه دوس دام صحبت کنم همیشه هم توی اتاقم دیگ چی کار کنم

چقد برعکس منی من مامانم میگه بیا با موم بردارم برات خودم نمیرم حوصله میخواد  

متولد 85 نیستم ... بيشتر اوقات اعصاب ندارم پس گير نده دوست عزيز  ،   آرمی هستم 💜 اهل رپ به شدت هستم اگه اهل رپ هستی یا ارمی هستی دس دس نکن درخواست بده بحرفیم عشقولیی . یه ذره بی اعصابم و مودی و خل و چل پس اگه دیدی تو حال خودمم طبیعیه   .خو دیگه بسه زیادی حرف زدم جدی بوس بای 
یا خداااا اینها دیگه کین خدا صبرت بده .الکی بگو رتبم به شهر خودمون نمی خوره.نمی تونی خونه مادربزرگت ...

خونه مادر بزرگم خب کنار خونه خودمونه شوهر خالم میاد نمیشه ک همیشه اونجا باشم