2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارسال افسردگی داشتم بعد مشاور مدرسه گفت باید بری مرکز مشاوره اونجا بهتر راهنماییت کنن نامه داد رفتیم اونجا بخدا هر جلسه ای 10 تومن میگرفتن بعد این منوسه جلسه برد مشاوره گفتش این وضعیتش خرابه ی جلسه ازاد بگیر تا این کار دست خودش نداده بعد جلسه های ازادش 45 تومن بود همین جلسه رو گرفت و گفت میخوای بری به مشاوره هر چی بگی برو بگو من دیگه نمیبرمت حرفای چرت و پرت میزنه میدونی 75 تومن تا الان میتونستیم چی بخیم در صورتی ک بابام اصلا این طوری نیس

بیماره صد در صد.آخه موی پا چه افتخاری داره که به خاطرش کتکت زده

همیشه وضعش همینه

اونم با دستش کتک بزنه خوبه میره شیلنگ رو تو افتاب میزاره داغ بشه بعد با شیلنگ منو میزنه    

کاش اینجور آدما هیچوقت مادر نشن😕💔 ولی حالا که اخلاقش اینجوریه ولش کن باهاش کنار بیا ۱۶سالته دو ...

کاش واقعا 

همیشه با خودم میگم خدایا منو هیچ وقت مثل این نکنی بچه ام روزی هزار بار ارزوی مرگ کنه

کاش واقعا  همیشه با خودم میگم خدایا منو هیچ وقت مثل این نکنی بچه ام روزی هزار بار ارزوی مرگ کن ...

ایرادی نداره

بهش فکر نکن

توکل به خدا ایشالا مشکلاتت حل میشن

الهم عجل لولیک الفرج💚
همیشه وضعش همینه اونم با دستش کتک بزنه خوبه میره شیلنگ رو تو افتاب میزاره داغ بشه بعد با شیلنگ منو ...

پدرت بهش هیچی نمیگه؟؟باید ببرتش دکتر اعصاب و روان حداقلش اینه که باید قرص بخوره تا بقیه رو روانی نکرده .یاد سریال آپارتمان بی گناهان افتادم

پدرت بهش هیچی نمیگه؟؟باید ببرتش دکتر اعصاب و روان حداقلش اینه که باید قرص بخوره تا بقیه رو روانی نکر ...

همه تسلیم دستوراتشن چطوری بابام جرئت میکنه چیزی بگه

من مشکلی با موهای بدنم ندارم فقط الان دستام مثل پسراست از هر جایی ک مو دراومده یکی دوتا در نیوده سه ...

اقا حق داری بزنی موهاتو 🧑‍🦯😐💔

بابا ۱۶سالته😐🧑‍🦯

' 𝖲𝖺𝗆𝖾 𝗌𝗁𝗂𝗍 , 𝖽𝗂𝖿𝖿𝖾𝗋𝖾𝗇𝗍 𝖽𝖺𝗒𝗌