2777
2789
گفت مگه تو عروس شده بودی زدی از من اجازه گرفتی  دیگه هر چی به دهنش اومد بهم گفت

این تفکر دیگه حداقل مال مال ۶۰ سال پیشه صورت رو حالا تو عرف جامعه اکثرا گیر میدن تا ۱۸ سالی ولی این مدلش رو دیگه نشنیده بودم 

این نیز بگذرد...                                   
درکت میکنم  منم مامانم نمیزاشت  بالاخره اعتماد بنفس ادم میاد پایین باید یکاری کنی که نها ...

اره واقعا اعتماد به نفس ادمو میاره پایین شاید باورت نشه ولی من حتی گفتم ترک تحصیل میکنم هیجا نمیرم فقط خونه میشینم تا به خودش بیاد ولی نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این تفکر دیگه حداقل مال مال ۶۰ سال پیشه صورت رو حالا تو عرف جامعه اکثرا گیر میدن تا ۱۸ سالی ولی این ...

مامان بزرگم با اون سنش میگه بزن ولی مامانم.........

چقدر بدم از این حرف میاد هروقت ازدواج کردی اینکارو بکن اونکارو بکن دختر مجرد مگه فلان کارو میکنه ...

منم دقیقا بعضی مواقع به خاطر کار هاش میگم خواستگار بیاد حتی نه کار داشته باشه نه ماشین نه خونه بهش جواب میدم حداقل ازش راحت شم

خدایی اعصابم به هم ریخته  عروسی عموم بود میترسیدم لباسی بردارم ک لختی باشه الانم عروسی خالمه ن ...

ببین نقطه ضعفش چیه؟

مثلا من قهر کنم و غذانخورم خانوادم تسلیم خواسته هام میشن البته همیشه ازاین روش استفاده نمیکنم که واسشون عادی نشه

خیلیییییی کم ازش استفاده میکنم ولی میدونم نقطه ضعفشونه

تو بگرد ببین چکار کنی تسلیم خواسته ات میشن؟

یمدت ادای افسرده هارو دربیار و از خونه بیرون نرو بگو اعتماد بنفس ندارم،خجالت میکشم یا مثلا دوستم مسخرم کرده شاید قانع شد😕

الهم عجل لولیک الفرج💚
ببین نقطه ضعفش چیه؟ مثلا من قهر کنم و غذانخورم خانوادم تسلیم خواسته هام میشن البته همیشه ازاین روش ...

نقطه ضعف نداره همه همیشه تسلیم خواسته هاشن 

من خیلی وقته افسردگی دارم 

منم دقیقا بعضی مواقع به خاطر کار هاش میگم خواستگار بیاد حتی نه کار داشته باشه نه ماشین نه خونه بهش ج ...

کاملا حق داری ولی این اشتباه رو نکن

از چاله درمیای میوفتی تو چاه

بدترین نوع ازدواج همین ازدواجاست که فقط واسه راحت شدن از خونه پدریت تن به ازدواج بدی

الهم عجل لولیک الفرج💚
خب چطوری عادت بدم؟

هی بگو فلانی مثلا اینکار کرده تو مدرسه بعضیا مسخرم میکنن 

مثلا الان ابروهاشون برمیدارن 

اون الان فکر میکنه هنوز چهل سال پیشه که نگا کنن از ابروهاش چیزی کم نشده باشه

ببین نقطه ضعفش چیه؟ مثلا من قهر کنم و غذانخورم خانوادم تسلیم خواسته هام میشن البته همیشه ازاین روش ...

اگ بگم دوستم مسخره ام کرد میگه به اون ربطی نداره تو ب حرف های اون توجه نکن

هی بگو فلانی مثلا اینکار کرده تو مدرسه بعضیا مسخرم میکنن  مثلا الان ابروهاشون برمیدارن  ...

الان خاله ام سیبیل هاشو برداشته بود 23 سالشه بعد مامان بزرگم چیزی نمیگفتا مامانم میگفت اون قدر گفت خیلی خیلی خیلی ببخشید ولی اون قدر گفت گوه خوردی برداشتی چه معنی داره و این حرفا دعوای اون دوتا رو انداخت طوری شده بود ک خالم میخواست خودکشی کنه

نقطه ضعف نداره همه همیشه تسلیم خواسته هاشن  من خیلی وقته افسردگی دارم

کاش اینجور آدما هیچوقت مادر نشن😕💔

ولی حالا که اخلاقش اینجوریه ولش کن باهاش کنار بیا ۱۶سالته دوسال دیگه میری دانشگاه دیگه اختیارت دست اون نیست تو این موارد

یا نهایتا ۴،۵سال دیگه ازدواج میکنی

بهش فکر نکن نذار این چیزا اعصابتو بریزه به هم هرچند میدونم سخته

الهم عجل لولیک الفرج💚