2777
2789

بهش بگو پشمای من چه اهمیتی واسه تو داره دقیقا که اینقدر روشون حساسی؟

خودت بگیرشون دیگه اونم بار اول و دوم بهت حرف میزنه بعدش عادی میشه براش

فقط با موم بگیر نه ژیلت

الهم عجل لولیک الفرج💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم بیخیال شو  باز برای سیبیل میتونی یکار کنی کم کم ورش داری ولی دست پا نمیشه مگه همش شلوار ...

همیشه هم شلوار بلند دارم هم مانتو استین بلند دارم حتی ی دونه هم مانتو استین کوتاه ندارم 

ولی مثلا میرم مدرسه شلوارم میره بالا واقعا خجالت میکشم

ی دفعه رفتم حموم فقط موهای پامو زدم وقتی اومدم بیرون اون قدر کتکم زد گفت دفعه اخرت بود این غلطو انجا ...

والا وقتی اینجوریه آدم میمونه چی بگه دیگه

نمیدونم بعضی از پدر و مادرها کی میخوان آپدیت بشن😕

آخه مگه موی دست و پا چیه که نذاری بچه بگیرتش؟😑😕

الهم عجل لولیک الفرج💚
بهش بگو پشمای من چه اهمیتی واسه تو داره دقیقا که اینقدر روشون حساسی؟ خودت بگیرشون دیگه اونم بار ...

میگه هر موقع ازدواج کردی بعدا بزن
همه بدنم موداره همه جاش فقط به جز کف دستام و کف پاهام نداره

والا وقتی اینجوریه آدم میمونه چی بگه دیگه نمیدونم بعضی از پدر و مادرها کی میخوان آپدیت بشن😕 آخه م ...

خدایی اعصابم به هم ریخته 

عروسی عموم بود میترسیدم لباسی بردارم ک لختی باشه الانم عروسی خالمه نمیزاره بردارم

عزیزم تو فامیل با کی راحتی خاله عمه یا دختراشون

با اونا صحبت کن بگو با مامانت حرف بزنن

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من
همیشه هم شلوار بلند دارم هم مانتو استین بلند دارم حتی ی دونه هم مانتو استین کوتاه ندارم  ولی م ...

درکت میکنم 

منم مامانم نمیزاشت  بالاخره اعتماد بنفس ادم میاد پایین

باید یکاری کنی که نهادینه بشه که الان همه میزنن فقط ما نمیزنیم 

احتمالا چون ادم دهن بینیه تو در و همسایه ببینه اونم تغییر عقیده میده 

ولی یچیزی بگم من کلی اذیت شدم برا زدن اینا الانم دو ماهی یبار همینجوری میزنم دگ حسم نمیشه😂

اگر اذیتت میکنه ارزشش نداره

عزیزم تو فامیل با کی راحتی خاله عمه یا دختراشون با اونا صحبت کن بگو با مامانت حرف بزنن

حرف زدن اتفاقا مامان بزرگم(مامان خودش) بهش گفت بزن همین موهای دستاشو حالت به هم میخوره بس ک سیاه میزنه خاله هام بهش گفتن فقط میگه نه

میگه هر موقع ازدواج کردی بعدا بزن همه بدنم موداره همه جاش فقط به جز کف دستام و کف پاهام نداره

چقدر بدم از این حرف میاد

هروقت ازدواج کردی اینکارو بکن اونکارو بکن

دختر مجرد مگه فلان کارو میکنه

بابا مگه گرفتن موی دست به مجرد یا متاهل بودنه؟

یکاری میکنن این خانواده ها که بچه فقط بگه شوهر کنم راحت شم حداقل بتونم ابروهامو بردارم یا موی دست و پامو بگیرم

اگه خاله ای داری که باهاش راحتی بهش بگو با مامانت حرف بزنه یا خودت برو بهش بگو منطقی باهاش حرف بزن هرچند منطقی درکار نیست اینجور که معلومه

الهم عجل لولیک الفرج💚
حرف زدن اتفاقا مامان بزرگم(مامان خودش) بهش گفت بزن همین موهای دستاشو حالت به هم میخوره بس ک سیاه میز ...

ای بابا چه سرتقه

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من