2777
2789

2 باره میرم دستشویی ادرارم شبیه زمانیه که خون پریودی با ادرار قاطی میشه و رنگ می گیره اما پریود نیستم. ناگفته نمونه درگیر کرونا هستم و اولین بار از سرم زدن که بر میگشتم اینو دیدم. تو نت سرچ کردم خیلی چیزای بدی بود 😢😢😢😢 باید چیکار کنم؟ میدونم باید برم دکتر، میرم ولی یکم آرامش بهم بدین. خیلی نگران کننده است انگار 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید از اثار دارو باشه    امروز برو دکتر حتما ازمایش ادرار بده.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
مایعات زیاد بخور ممکنه بخاطر سرم و دارو باشه کلا با دوبار ادرار قهوه ای دیدن نمیشه بگی مریضم اگه فرد ...

بار اول فک کردم اشتباه دیدم دیگه نرمال بود تا آخر دیشب دوباره اونطوری شد اما شدیدتر

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
بار اول فک کردم اشتباه دیدم دیگه نرمال بود تا آخر دیشب دوباره اونطوری شد اما شدیدتر

من فکر کردم فقط روبار پشت سرهم بوده.حالا مایعات بخور اگه یکی دوبار دیگه بازم اینطور بود به دکتر بگو خیالت راحت باشه