2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بازار گرفتی؟

با رژیم درست گرفتن فقط وزن کم می کنی چون اب بدنت کم می شه باید حتما ورزش کنی که سایز کم کنی اونم ورزش درست که بجای چربی عضله نسوزونه 

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
فدات فقط حتما ورزش کن باهاش مثل من شل نشی

خودم یه مدت کالری شماری میکردم روزی یه ساعت پیاده روری خیلی کم کردم اما کالری شماری ادامه دادنش سخته طولانی مدت  وا دادم

خودم یه مدت کالری شماری میکردم روزی یه ساعت پیاده روری خیلی کم کردم اما کالری شماری ادامه دادنش سخته ...

اخه بعد از یه مدت دیگه آدم دستش میاد مقدار غذا. ولی راست میگی منم الان سختمه انگار باز داره وزنم برمیگرده

با رژیم درست گرفتن فقط وزن کم می کنی چون اب بدنت کم می شه باید حتما ورزش کنی که سایز کم کنی اونم ورز ...

ممنونم عزیزم .باید برم کلیپ ورزش بگیرم باهاشون کار کنم 

اخه بعد از یه مدت دیگه آدم دستش میاد مقدار غذا. ولی راست میگی منم الان سختمه انگار باز داره وزنم برم ...

مت خیلی کم کردم یه جوری که بابام هم بهم پیام داد رژیم ول کن اما الان دوباره برگشتم دو دقیقه نمی زارن خوشتیپ باشیم😂

ممنونم عزیزم .باید برم کلیپ ورزش بگیرم باهاشون کار کنم 

ببین من خودم چند ماهه مربی انلاین دنبال می کنم بخدا اینقدر دقیق و شاد وسرحال ونکته سنج هست که کیف می کنی من با ورزش هاش خیلی شکمم جمع شد وسایز کم کردم توی جلسه خصوصیش شرکت کردم که هر ماه ۱۲ جلسه ورزش چربی سوزی وعضله سازی داره یک جلسه تمرین اصلاحی ویک جلسه لایو رژیم غذایی ویک جلسه مشاوره اعتماد بنفس من خودم دوماه شرکت کردم توی این جلسات الان واسه اخر سال تخفیف گذاشته فقط ۹۹ تومان ولی فکر کنم تا اخر امشب یا فردا ظهر اگه بخوای پیچش بهت می دم یک نگاه بنداز بخدا پشیمون نمی شی 

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
همون انقدر دلم میخواد باز معدم کوچیک بشه ولی باز شکمو شدم

آره دقیقا معده جم میشه یه مدت رعایت کنی و چیزی که برا من اون موقع جواب داد این بود که شیرینی های غیر طبیعی کلا گذاشتم کنار خرما به تعداد کم اگر میخواستم بیسکویت بخور یه دونه نوشابه اصلا