2789
عنوان

مهریه

185 بازدید | 20 پست

شوهرم درحال حاضر کار ثابت نداره حقوق ثابت نداره و تاماه اینده میره سربازی ولی توتایم سربازی ماه ب ماه پول میگیره ۴ تومن ۵ تومن الان خاستم بدونم درخاست مهریه بدم چقد باید پول بده هرماه یا شنیدم اول پیش قسط باید بده نمیدونم چقده کسی از مهریه اطلاعات داره؟۲۱۴ سکه است مهریم میخام بدونم اگ خیلی طولانی میشه و خیلی کم میاد دستم توافقی بهش ببخشم و طلاق بگیرم ولی مامانم میگ ازحقت نگذر گفتم اگ دادگاه بگه سالی یدونه سکه من اونو یدونه رو تو یسال چیکارش کنم شیافش کنم؟😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه شو که نمیدن فقط 110 تاشو میتونی بگیری نهایتا

کاری ب ۱۰۰ تا ندارم تایمشو میگم مثلا درماه چجور حساب میشه و اینکه چون فلا کارثابت نداره یاپول نداره چیکارمیکنه دولت پولو ازکجاش میاره؟

خب وقتی نداره از قبرس  بیاره  ب شما مهریه  بده عزیزم؟؟؟؟شما  ب فرض  نبخشی  نداره از کجا  بیاره؟؟؟  اگ وضع مالی پدرتون خوب  نگیزن اگ ن خوب نیس ک باز فک کنید . ولی اگ نداشته  باشه  قسطی میشه  نسبت  ب حقوقش  مثلا  هر  6 ماه  یا سالی.  خودش  214 تا نه  114 تا  تعلق میگیرع

حضانت دخترمم میخام بگیرم باید خرجی اونم هرماه واریزکنه؟

حضانت بگیری دیگه ممکن ازدواج نکنی . شاید دیگه پیدا نشه مردی که بخواد با داشتن دختر باهات ازدواج کنه شایدم پیدا بشه . باید فکر همه چیو بکنی کاری نکنی بعد پشیمون بشی 

خب وقتی نداره از قبرس  بیاره  ب شما مهریه  بده عزیزم؟؟؟؟شما  ب فرض  نبخشی & ...

خب وقتی نداره تکلیف من چی میشه؟ منم وضع مالیم خوب نیست اگ قراره ۶ ماه یبار بم پول بده میخام نده بخوره تو سرش

حضانت دخترمم میخام بگیرم باید خرجی اونم هرماه واریزکنه؟

اگ دخترتو  بخای  اون میتونه نده  و بگه  مهر  ببخش  تا بچه رو بدم.  اوق فقط خرجی اون میده اونم  ی قسمت حقوق مثلا  4 تومن  بگیره  ب بچه  1ونیم میده

حضانت بگیری دیگه ممکن ازدواج نکنی . شاید دیگه پیدا نشه مردی که بخواد با داشتن دختر باهات ازدواج کنه ...

من دنبال ازدواج مجدد نیستم من عاشق همسرم بودم ازدواج کردم توی ۴ سال کاری باهام کرد دیگ حس تومن مرد وقتی میخام عشق زندگیمو ترکش کنم فک کردی کس دیگ رومیخام؟