2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 20 پست
توهین تحقیر فحاشی کتک بی مسئدلیت نفقه وخرجی نمیده اجازه کارکردن و تحصیل نمیدع یبارم بم خیانت کرده&nb ...

ببین  پس  مهرتو  بگیر  حتی اگ نداش  تا قرون  اخر بگیر. شکایت کن مهرتو  بخوا اون  هر 6 ماه  ی سکه بت میده. واسه دخترتم  عدم  نکهداری  بگیر ک  نمیتونه  نگهداره. ولسه اونم  ماهی  1و نیم  اینا میده

من دنبال ازدواج مجدد نیستم من عاشق همسرم بودم ازدواج کردم توی ۴ سال کاری باهام کرد دیگ حس تومن مرد و ...

نه فک نکردم کسی دیگه رو میخوای طلاق سخته ممکن الان بگی شوهرم این کارو کرد طلاق گرفتم و بقیه مردا رو هم مثل اون بدونی . ازدواج نمیخوام ولی به مرور زمان میبینی که واقعا تنهایی نمیشه زندگی کرد . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه فک نکردم کسی دیگه رو میخوای طلاق سخته ممکن الان بگی شوهرم این کارو کرد طلاق گرفتم و بقیه مردا رو ...

من اردواجم کردم تنها بودم ن نیاز عاطفی ن جنسی فرقی بحالم نداره طلاق

خب وقتی نداره تکلیف من چی میشه؟ منم وضع مالیم خوب نیست اگ قراره ۶ ماه یبار بم پول بده میخام نده بخور ...

خب عزیزم  این  قانون مسخرس دیگ  اگ وضعمالی خوبی داشته باسه میتونی  توقیف اموال کنی اگ چیزی نداره همون  شکایت و اینکه  هر چن ماه  ی بار  ی سکه  شاید  هر سه ماه فامیلما هر  4 ماه  ی دونه میداد.  اولش  ی پول  کنده  از  شوهرش گرفته بود