2777
2789
عنوان

بارداری

114 بازدید | 18 پست

خانم ها لطفا کمکم کنین.. از تجربیاتتون بگین ممنوون

من امروز 9 روزه از موعدم میگذره.. کمر درد دارم هرزگاهی.. سینه هام درد میکنه احساس سفتی میکنم ولی ن زیاد.. اگه بایستم احساس میکنم 3 ساعته پیاده روی کردم.. کنار نافم طرف راست شکمم تیر میکشه ولی ن زود زود.. 3 روز از موعدم گذشت رفتم از دادم بتام پایین بود و منفی.. اینم بگم این ماه اقدام داشتم... پری هام هم نامنظمه.. کسی بوده ازمایشش منفی باشه و باردار بوده.. 🙏🏿

بله عزیزم من تا روز ششم تاخیر هم بیبی هم بتا منفی بود روز نهم یهو بیبی چکم مثبت شد و روز سیزدهم ازمایشم

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمیکردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چندین ماه خودمو با این علائم کشتم .بخاطر پریودتم برو دکتر ببین چرا نامنظمه من چند ماه اقدامم هیچی پریودمم منظمه این ماه میخوام برم سونو رحم تخمدان .آزمایش قبل بارداریم همشو دادم همسرمم داده فعلا هیچی 

من چندین ماه خودمو با این علائم کشتم .بخاطر پریودتم برو دکتر ببین چرا نامنظمه من چند ماه اقدامم هیچی ...

من تنبلی داشتم ولی خوب باوجود تنبلی فولیکول هام خوب بودن.. انشالا ب زودی نی نی دار میشین

ای جانم خدا حفظش کنه... علایمت چی بود

قربونت هنوز دنیا نیومده من هیچ علایم خاصی نداشتم فقط همون کمر درد موقع سرپا موندن ‌‌‌‌‌بودگاها هم چشام می‌سوخت خوابالو میشدم و اینکه تحرک زیاد داشتنی احساس میکردم دهانه واژنم یجوری شده عین زمانی که پریود میشیم یجوری میشه و هراز گاهی دل درد پریودی میومد میگفتم الانه که بشم 

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمیکردی
قربونت هنوز دنیا نیومده من هیچ علایم خاصی نداشتم فقط همون کمر درد موقع سرپا موندن ‌‌‌‌‌بودگاها هم چش ...

خدا حفظش کنه جانم... مواظب خودت باش.. برای منم دعا کن.. 4 سال اقدامم... انشالا نی نی عزیزت بسلامتی بدنیا بیاد

خدا حفظش کنه جانم... مواظب خودت باش.. برای منم دعا کن.. 4 سال اقدامم... انشالا نی نی عزیزت بسلامتی ب ...

ب دلم افتاد که بارداری ایشالا بحق فاطمه زهرا هرچه زودتر دامنت سبز بشه

وای خدا جونم قربونت ممنون... اتفاقا منم هرزگاهی حس میکنم چشام داره میسوزه

ایشالا که مامان شدی خبرشو همینجا بهم بده

2790
2778
2791
2779
2792