2777
2789
عنوان

بیاین در حق همدیگه

267 بازدید | 32 پست

دعا کنید دعای دست جمعی بهتر میگیره

آرزوهاتون رو بنویسید هرکسی وارد شد واسه هرآرزو پنج تا صلوات بفرسته

آرزوی منم اینه نی نی دار بشم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر وقت اینجا از کاربرا خواستم برام دعا کنن همونی شد ک میخام

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

۵تا صلوات فرستادم انشالله دامنت سبز بشه همین امسال به فرزند صالح و انشالله تمام کسایی که میان تواین تاپیک حاجت روا بشن ❤️

اسمم زهراست اگر لایق دونستید برام دعا کنید زندگیم درست بشه و دعوا و درگیری تو زندگیم نباشه و شخصی که یکساله توی خونه و زندگیم اومده دوباره با معجزه خدا برگرده همون جای قبلیش و آرامش به قلب و ذهنم برگرده .گره تو زندگیم زیاده❤️🩹

دخترم N❤️

صلوات فرسادم کوثرم خوندم

ان شالله ب زودی مادربشی 🤩

هرکی تونست برامنم یه صلوات بفرسته وامم جورشه جهیزیم جورشه تاشهریورابروم حفظ شه خوشبخت شم ان شاالله حاجت روایی همه مردم همه حاجت دارا😍

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

التماس دعا

ان شاءالله حاجت روا باشید

تا اینجا برای همه تون نفری ۵ تا صلوات به نیت دلتون هدیه کردم به امام زمان

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

نمیدونم چندمین نفرم اما اول برای ارزوی خودت صلوات می فرستم.اللهم صل علی محمد وآل محمد.امیدوارم خدا ی ...

ان شالله گلم تو هم حاجت روا بشی

خدا صلاحتو با خواست ات یکی کنه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
هر وقت اینجا از کاربرا خواستم برام دعا کنن همونی شد ک میخام

ان شالله ایندفعه هم میشه

۵تا صلوات فرستادم انشالله دامنت سبز بشه همین امسال به فرزند صالح و انشالله تمام کسایی که میان تواین ...

ممنونم عزیزم ان شالله همونی بشه که دلت میخواد❤️

هرکاری میکنم دیدمو به زندگی عوض کنم نمیشه اخه میگن خوبی خوبی میاره بدی بدی میاره .

پس منکه به بقیه کمک میکنم ولی ازشون فقط بدی میبینم چی منی که بد هیچکس رو نمیخام حسادت هیچکس رو نمیمنم غیبت هیچکس رو نمیکنم چرا باید اینهمه آدم کثافت دورم باشن وسط یه مشت عوضی دورو حسود باشم