ferinanashi مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2370 عنوان کسایی که وسواس فکری داشتند و درمان شدین بیاین 208 بازدید | 34 پست بگین چه جوری درمان شدین زندگیمو ازم گرفته میخوام زندگی کنم ولی نمیتونم تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 1400/11/30 | 16:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مینالوپز عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 35959 من اوایل نمازموچندین بارمیخوندم ووضو میگرفتمدیگه خسته شدم وجدی نگرفتم تادرست شدبایدخودت بخای وخونسردبشی وخدایی که بشددددت کافیست❣
slinjoooonnnn عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 573 من اوایل نمازموچندین بارمیخوندم ووضو میگرفتم دیگه خسته شدم وجدی نگرفتم تادرست شد بایدخودت بخای وخو ... من وسواس دردستشویی دارم خخخخ.دستموتودستشویی میشورم دردستشوییوبادستمال ماغذی توجیبم میبندم میگم هزارتادس بهش خورده ببخشید دست ا ن ی
ferinanashi مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2370 من وسواس کفر دارم من وسواس بیماری و مرگ ناگهانی دارم آرامش ندارم اصن تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش
مینالوپز عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 35959 بزن نت چیز باور نکردنی نیس حوصله ندارممختصربگو وخدایی که بشددددت کافیست❣
speical عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 1752 من وسواس بیماری و مرگ ناگهانی دارم آرامش ندارم اصن نترس عزرائیل بیکار نیس که پیش شما ول بگرده عزیزم
مینالوپز عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 35959 من وسواس دردستشویی دارم خخخخ.دستموتودستشویی میشورم دردستشوییوبادستمال ماغذی توجیبم میبندم میگم هزارت ... خواهرشوهرمم اینجوریهسخته واقعامن نزاشتم پیشرفت کنه وزودجلوخودموگرفتم،یعنی وقتی اذان میگفت تب میکردم میخاس نمازبخونم وخدایی که بشددددت کافیست❣
ferinanashi مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2370 نترس عزرائیل بیکار نیس که پیش شما ول بگرده عزیزم باور کن نمیدونم چرا اینجوری شدم استرس میگیرم بعد فکر میکنم استرس منو میکشه بیشتر میترسم جالبه هرچیم میخوام استرس نگیرم بیشتر میگیرم مخصوصا بیرون میرم تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش
speical عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 1752 حوصله ندارم مختصربگو بابا عزیزم نگاه کن شاید بگی مسخره س خب اما من واقعا به جنون رسیدم نگاه کن اصلا اسم خدا پیغمبر میاد من هر چی حرف نامربوطه میچسبونم تنگ اسمشون دیگه خودت تا تهش برو
ferinanashi مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2370 خواهرشوهرمم اینجوریه سخته واقعا من نزاشتم پیشرفت کنه وزودجلوخودموگرفتم،یعنی وقتی اذان میگفت تب میک ... ای کاش منم وسواس عملی داشتم وسواس فکری خیلی بدتره تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش
speical عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 1752 باور کن نمیدونم چرا اینجوری شدم استرس میگیرم بعد فکر میکنم استرس منو میکشه بیشتر میترسم جالبه هرچیم ... آهو اصلا فک نکن به اینکه الان بزار بهش فک نکنم وای چیکار کنم فقط یه نفس عمیق بکش اون موقع تا ۱۰ بشمر
ارزوهای_بزرگ عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 2663 نترس عزرائیل بیکار نیس که پیش شما ول بگرده عزیزم 🤣🤣🤣 😐عاشق این ایموجیم کلی حرف توشه