2777
2789
عنوان

درمان قطعی آبسه مقعدی و شقاق مقعدی

20251 بازدید | 8 پست

سلام میخوام از تجربه خودم بگم براتون شاید مشکل خیلیا هم رفع شد من شقاق مقعدی داشتم همین باعث شد که دچار ی ابسه وحشتناک بشم با درد خیلی وحشتناک ک حتی میزد ی طرف شکمم هم درد میگرفت خلاصه اولین کاری ک باید بکنید اینه که یبوست نیفتید (هر روز ی پیاله کوچیک الو ترش بخورید لواشک بخورید صبح زود بیدارشید ورزش کنید و چند لیوان اب گرم بخورید آب گرم باعث میشه یبوست نیفتید اب گرم رو جایگزین اب سرد کنید و روزی تا میتونید هشت لیوان یا بیشتر بخورید و میوه هم مصرف کنید اگر هم خیلی شدیده یبوستتون و با اینها حل نمیشه میتونید از دارو خونه قرص های ملین و ضد یبوست بگیرید و مصرف کنید ولی خب ضرر داره و توصیه نمیشه )خب این از درمان یبوست 

دوم اینکه برای ابسه ی مقعدی من رفتم دکتر و سه قرص بهم داد که واقعا عالی بودن من اسمشونو اینجا میزارم ولی خواستید مصرف کنید حتما از پزشک مشاوره بگیرید اولیش سکلسیب۲۰۰ بود که ۹شب و ۹صبح میخوردم دومیش سیپروفلاکساسین۵۰۰ بود که۱۰صبح و۱۰ شب میخوردم و سومیش متروندازول۲۵۰ بود ک ۲ بعداز ظهر ۸ صبح ۱۲ شب میخوردم این قرصا برای عفونت و ابسه مقعدیه و ضد باکتری و درده که منو خوب کردن ولی ن تنها اینا من کنار این از معجزه ای به اسم انبرنسا هم استفاده میکردم روزی نیم ساعت دودشو ...واقعا معجزس حتما امتحان کنید صد در صد خوب میشید همینطور سیر هم خیلی معجزس تا میتونید بخورید عفونت رو خشک میکنه و روزی سه مرتبه داخل وان یا لگن آب گرم رو به داغ با بداتین به مدت نیم ساعت یک ربع بشینید خب اینم از درمان آبسه مقعدی

بریم سراغ شقاق برای اینکه شقاقتون خوب شه باید خیلی مراعات کنید تقریبا تا اخر عمرتون باید مواظب باید یبوست نیفتید روزی چن بار داخل آب گرم یا داغ بشینید از ژل دیلتیژن واسه بیرون مقعدتون و کرم های ال جی یا انتی فیشد برای داخل مقعد با اپیلیکاتور استفاده کنید راه برید ورزش کنید آلو بخورید آب گرم بخورید همیشه اون قسمت و تمیز نگه دارید و با اب و صابون بچه بشورید.(امیدوارم مطالب به دردتون بخوره)

و کلام اخر اینکه قبل استفاده از هر قرصی از پزشک مشاوره بگیرید شاید به بدن یکی نسازه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم ابسه شما دیگه عود نکرد ؟سیر خام بخورم یا پخته

ن عزیزم این کارا رو که کردم ابسم کاملا خوب شد ولی اگه مثلا چند ماه بعدش رعایت نکنی و دوباره به یبوست و شقاق بیفتی ابسه میگیری بازم