2777
2789
عنوان

بدجنس شدم

141 بازدید | 14 پست

سلام 

خانوما من یه مشکلی پیدا کردم

من تا چند سال پیش حتی پشت سر کسی یک‌کلمه حرف نمیزدم تا اینکه:

خانواده شوهرم برای بهم زدن عروسی من (از حسادت)بهم تهمت زدن

هر تهمتی که فکرشو بکنید(۷ سال پیش)

اما عروسی ما سر گرفت و همه فهمیدن که تهمت‌ها بی اساس بوده

اما کینه دارم،خشمگینم،بغض دارم

الان راحت پشت سر کسانی که بم تهمت زدن حرف میزنم 

خدا بدجور گذاشت توی کاسشون اما من خوب نشدم

نمیخوام بد باشم

نمیخوام از چیزی که سرشون میاد خوشحال باشم و برای بقیه تعریف کنم 

چیکار کنم؟

خدا جوابشونو داد شما دیگه ول کن عزیزم 

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رو خودت کار کن

برات اهمیت نداشته باشه

فقط وقتی میبنی بلایی سرشون اومده سجده شکر بجا بیار به این نیت که خدا تنهات نذاشته و تورو دیده .البته غیر ازاینم نیست هیچوقت .برا همه بنده هاش همینطوره

به این فک کن اگه دفه دیگه بهت تهمت زدن چون الان داری این حرکاتو انجام میدی ممکنه خدا برات جبران نکنه

دیگه خود دانی

خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🥰

ادم دست خودش نیست .کسی که بهت بدی میکنه ناخداگاه تو ذهن میمونه من چندسال پیش جاریم دخترش  تو روم هر حرفی رو زدن . با این که الان میان میرن ولی منم تو دلم کینه بسته هر کاری میکنم از دلم بیرون نمیره یه جورایی واقعا دلم شکسته ازشون  یه حس نفرت تهه دلم ازشون دارم چون تو روم تو صورتم هرچی از دهنشون در اومد بهم گفتن . این مدل بر خورد خط قرمز منه و اونا رد شدن 

به خدا فک کن که داره نگات میکنه میدونی چرا چون خودتم داری میگی اون گذاشته تو کاسشون همین که اونقدی خ ...

به خدا فکر میکنم که از خودم میترسم که مثل اونها نشم

سعی میکنم ولی بعضی وقتا که یادم میاد چندسال شب ها با گریه خوابیدم بدجنس میشم

نزار خناس روت اثر بزاره زیاد قل اعوذو برب الناس بخون از شر وسوسه خناس رها میشی💋

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
دقیقا همینه

ترس از همین مسئله بازدارندست

موفق باشی🌺

خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🥰
به خدا فکر میکنم که از خودم میترسم که مثل اونها نشم

ببین این و همیشه بدون اگه بار بد اونا بهت تهمت زدن یا هرکس اگه کمکت نکرد از کارای خودته چون اون خودش جوابشونو داده ولی تو بازم دنبال انتقام بودی..سعی کن ببخشی نه به خاطر بقبه بلکه به خاطر ارامش خودت

سلام. لینک زیر یک پرسشنامه آنلاین روانشناختی به منظور انجام یک پژوهش علمی در علوم پزشکی تهران است. پس از اتمام پاسخدهی، امکان استفاده از یک جلسه رایگان مشاوره روانشناختی به صورت آنلاین فراهم خواهد شد. لطفا وارد لينك زير شويد و پرسشنامه را پر كنيد. 

https://survey.porsline.ir/s/UoXEDVs