2777
2789
عنوان

اگزما😡

| مشاهده متن کامل بحث + 2829 بازدید | 28 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در دوره حاد باید از پمادهای ساختگی استفاده کنی که البته در آنها کورتون هست

بقیه مواقع همش چرب کن به نظرم بهترین راه استفاده از وازلین هست

و مواد شستشو رو که استفاده می کنی خیلی دقت کن که حساسیت نداشته باشی

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
پماد بتامتازون ...وازلین...اینا موقت درمانش میکنه اما درمان دائم فک کنم نداره...الرژی بدنت زیاده باس ...

دکتر عطاری ک رفتم.. گفت باید چیپس و پفک نخوری تا خوب شی😑نمیشه نخورد ک😂💔

دکتر عطاری ک رفتم.. گفت باید چیپس و پفک نخوری تا خوب شی😑نمیشه نخورد ک😂💔

آره آدم میمیره اگه نخوره😡

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟ 

پدر منم همین مشکل اگزما رو داشت. مثل شما خیلی دکتر رفت و از گیاهان دارویی هم استفاده کرد اما دوباره برمی گشت. مامانم دکتر حمیده آقایی متخصص پوست توی صادقیه رو پیدا کرد و خداروشکر الان بعد از سه ماه درمان ایشون جواب داده

اگر خواستی بگو شمارشو برات بفرستم

دختر من اگزما داشت به لبنیات و پروتیین گاوی و لاکتوز  دکتر های زیاد و آزمایشات زیاد دادم. و  خیلی ضعیف و نحیف شده بود رفتم پیش یک دکتر روسی  گفت شما باید از شیر بز استفاده کنید. من استفاده کردم فوق العاده بود وزن و رشد دخترم فوق‌العاده شد البته نکته ای که هست باید از جای معتبر و ارگانیک بدون بسته بندی  که مزرعه بز مروگل اطراف تهران که مربوط به یک دکتری هست  عالی است که توصیه می کنم فقط سرچ کنید مزرعه مروگل آدرس و لوکیشن میاد

عزیز اگزما با غذاهای آلرژی زا و ادویه خیلی بیشتر عود میکنه

ولی بعصیا اگزمای شدید دارن با این داده‌ها ممکنه خوب نشن یه پیشنها دم براتون عالی -من خودم اگرمای شدی دور دهم و زانوهام و انگشتای دستم داشتم خیلی دکتر رفتم ختی تا نور درمانی ولی اصلا درمان نشدم 

یه روز شماره یه عطاری رو بعم دادن یه پماد دست‌ساز گرفتم زدم و کاملا خوب شدم العان سه ماه دیگه قطع کردم و نمیزنم ولی حتی کوچکترین خشکی و خارش هم ندارم

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲   این شماره عطا ریه داروهای معجزه می کنه انشا الله  مشکلتون حل میشه صد در صد التماس دعا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز