2777
2789
عنوان

اگزما😡

2717 بازدید | 28 پست

سلام دوستان عزیز

کسی هست که اگزما داشته و خوب شده؟ چجوری خوب شدین؟😭

۷ ساله اگزما دارم و خوب نمیشم..

چند بار دکتر رفتم

حتی از عطاری دارو گرفتم، خوردم و خوب نشدم😑

ضماد اگزما هم استفاده کردم، بهتر شد ولی خوب نشد

قبلا روی دو تا پام بود.. الان روی زانو و پشت سرمم هست😭

بعضی وقتا جوری می خارونم که خون میشه، خسته شدم دیگه😢😭

لطفا اگه کسی خوب شده بگه چیکار کرده؟😢

قدیما حنا میگرفتن واسه هر مشکل پوستی مادربزرگای الانمون پای مردا که قارچی میشه و بد بو حنا میزارن واسه پسراشون هنوزم  میخوای حنا بگیر ..و اگر تو اجتماعی یه مدت دستکش بپوش 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه تشخیصت برای اگزما درست باشه...با چند بار لایه نازک پماد بتامتازون حل میشه...اگر خیلی وخیم باشه...باید مدام استفاده کنی...و اصلا اصلا دست نزنی بهش...

مثبت فکر کن...😐...زود قضاوت نکن...😑                               یه کابر خیلی قدیمی که به علت شرکت در بحث سیاسی ملایم تعلیق شد...قول داد هرگز برنگرده...ولی توبه شکست...😁

ب مواد شوینده اصلا نخوره_و حنا بزن هر دوسه هفته

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

واس من فقط باپمادان ان کنترل میشه چیزدیگ جواب نمیده

مهرماهی ام مهربونم اما بی اعصاب!!بسیارتومخی وبیش ازحدپیگیرهمه چیز! کلافم ازغرورو لجبازی غیرقابل توصیفم آدمی مثل خودم رو نمیتونم تحمل کنم هوش وحافظه م مثل ساعت کارمیکنه واین منو عصبی میکنه !!نخند......این یه واقعیته که زندگیمو مختل کرده.......پرخاشگری ازویژگی های بارز وی میباشدصفات اخلاقی منفی درمن نمایان تراست⛔............ به کسانی که ادعای علامه ی دهربودن دارن توهین خواهم کرد!پس برای تحمیل طرز فکرت بمن منو ریپلای نکن   حدوحدود خودتو بدون تابرات بهترین دوست باشم❤

منم پارسال کروناگرفتم ازبس گرمی خوردم زیرسینه وپشت کمرم اگزمازد من اول فکردم قارچه بعددیدم اگزماست.گرمی زیادنمیخورم وعرق کنم زودلباس عوًض میکنم ولی بازم توسال دوسه باری شدیدمیشن ومیخارن.صابون عطری نزن باشامپوبچه بشوربدنتو.خنکی بخور.فلفل وادویه زیادنخور.من پمادان ان میزنم خوبه برام.ولی کامل خوب نمیشن

مصرف اب و کمتر کن .

مخصوصا اب داغ

تغذیه مهمه ..

مدام هم چرب کن . 

پماد های بتامتازون و اینا ممکنه خوبت کنه اما بدترت میکنه ب مروور ..

فقط باید مدام چرب نگه داری خودتو .

دور لب دخترم زده بوود فقط چربش کردم با کرم AVEENO

کاملا برطرف شد حدود دوماه زمان برد

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

پماد بتامتازون ...وازلین...اینا موقت درمانش میکنه اما درمان دائم فک کنم نداره...الرژی بدنت زیاده باس مواد غذایی ک استفاده میکنی رعایت کنی ..آبم زیاد بخور...

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟