2821
2789
عنوان

کنکور

166 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها لطفاااا بهم کمک کنید خیلی مهمه...من امسال کنکور تجربی دارم درحد صفرم...یعنی خوندم چهل تا پنجاه درصد مباحثو اما به اون صورت که تستارو قورت بدم نخوندم...و الان میخوام تستای آموزشی بزنم تحلیل هم کنم پنجاه تا تست باشه کلا زمانش دو سه ساعت طول میکشه...این طبیعیه؟؟اخه حس میکنم خیلی زمان زیادیه و نمیدونم باید چیکارکنم...مشاور هم ندارم و خودم برنامه ریزیم خوبه اما تو تست زدن یکم مشکل دارم میشه راهنماییم کنید🥺 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اولش اره ولی کم کم باید سرعتتو بیشتر کنی🥺🤍

میشه یکم بیشتر راهنماییم کنی؟اخه من الان زیست هم بخوام اموزشی بزنم باز همینقدر طول میکشه اما وقتی یکی دوبار تستو میزنم زمانم اونقد نمیره🥺

من ۱۴۰۲ دارم نه مشاور ندارم

خیلی وقت داری پس...سعی کن اختصاصیارو بیشتر بخونی و فعلا تو مرحله یادگیری باش و تستای اموزشی زیاد بزن از تابستون هم عمومیو شروع کن البته الانم روزی یکی دوساعت عمومی بخون اما تمرکزت بیشتر رو اختصاصی باشه

میشه یکم بیشتر راهنماییم کنی؟اخه من الان زیست هم بخوام اموزشی بزنم باز همینقدر طول میکشه اما وقتی یک ...

هر تستی یه زمان مشخص داره که بر اساس زمانش تو کنکور مشخص میشه مثلا برای عمومیا تو کنکور هفتادو پنج دقیقه زمان داری برا صد تا تست که میشه هر تست چهل و پنج ثانیه تو خونه هم همینه اگ سی تا ادبیات میزنی حساب کن ببین سی تا چهل و پنج ثانیه چقدر میشه اونقدر تایم بزار 

ریاضی هر تستش باید یچی حدود ۱۰۰ثانیه وقت بزاری (تو کنکور سی تا سواله پنجاه دقیقع)

زیست هر تست ۴۸ ثانیه(پنجاه تا تست چهل دقیقه)

فیزیک هر تست ۷۴ثانیه(سی تست ۳۷دقیقه)

شیمی هم دو رو بر شصت و چهار ثانیه(سی و پنج تا سوال۳۷دقیقع)

البته اولش نمیتونی با همین سرعت وقت بزاری پس اولش زمانتو یک و نیم برابر چیزی ک باید زمان بزاری زمان بزار ینی اگ قراره پنجاه تا عمومی بزنی که باید سی و هفت دقیقه براش وقت بزاری براش پنجاه و پنج دقیقه وقت بزار کم کم هر دفعه یه مقداری ازین تایمو کم کن که بر سی به کمتر از تایم اصلیش یعنی یچی دوروبر سی و چهار دقیقه که یکم زمان ذخیره کنی برای سر جلسه کنکور لازمت میشه 

بررسیش مهم میس چقدر طول بکشه ولی تست اموزشی زدن این مدلیه اگ رو سرعتت کار نکنی سر کنکور زمان کم میاری 

سرعتتو بیشتر کن یاد بگیر سوالای وقت گیرو حل نکنی اول بزاری برای زمانی  که وقت اضافه اوردی سوالایی هم که بلد نیستی به هیچ عنوان وقت هدر نده سرشون برو سوال بعدی 

یه مثال میزنم من امسال سر کنکور موقع  ریاضی نه تا فقط زدم بقیه رو بلد نبودم زمان ریاضی تموم شد با خونسردی رفتم سر درس بعدی 

بازم اگ سوالی داشتی بپرس

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤