سلام دوستان. نظرتون در مورد ازدواج در سن 15 سالگی چیه؟ یکی از دوستام 15 سالشه واز دست خانواده اش خسته شده به هیچ عنوان ازادی نداره با منم ک بزور در ارتباطه کلاااا خیلی محده و حتی توی تولد ها و دورهمی های دوستانمون نبوده خانواده اش اجازه نمیدن بره بیرون حتی به من ک خیلییییی وقته دوستیم اجازه زنگ زدن نداره حتی دیشب گریه میکرد ومیگفت مدل مانتو عیدمو خودمو نمیتونم انتخاب کنم میگفت انگار ی مرده ام ک همه دوس دارن برام تصمیم بگیرن نظرتون درباره اینکه به خواستگارش جواب بده چیه؟
اخهههههه کدوم ادم عاقل فهمیده با شخصیت میره خواستگار دختری که ۱۵ سال سن داره؟؟؟؟؟ پس یعنی ادم مناسبی نیست
لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭 لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔….. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نمیدونم گفتم شاید شوهرش خوب باشه یکم ازادی داشته باشه این طوری
نه
شوهرش هی میزنه سرش که خونه بابات فلان بودی الان میخوای مثلا تا ۹ شب بیرون باشی
هم دوستت هم تو بچه اید😬😬😬😬😬
لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭 لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔….. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم