2777
2789
عنوان

ازدواج

130 بازدید | 19 پست

سلام دوستان.
نظرتون در مورد ازدواج در سن 15 سالگی چیه؟
یکی از دوستام 15 سالشه واز دست خانواده اش خسته شده به هیچ عنوان ازادی نداره با منم ک بزور در ارتباطه کلاااا خیلی محده و حتی توی تولد ها و دورهمی های دوستانمون نبوده خانواده اش اجازه نمیدن بره بیرون حتی به من ک خیلییییی وقته دوستیم اجازه زنگ زدن نداره حتی دیشب گریه میکرد ومیگفت مدل مانتو عیدمو خودمو نمیتونم انتخاب کنم میگفت انگار ی مرده ام ک همه دوس دارن برام تصمیم بگیرن
نظرتون درباره اینکه به خواستگارش جواب بده چیه؟

اشتباهه

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

از چاله میفته تو چاه

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بلوغ فکری جسمی عقلی داره که بتونه آره در غیر این صورت نه خودشو ا چاله در میاره میندازه تو چاه 

عزیزم اگه داری میبینی و میخونی ازت دوتا خواهش کوچیک دارم برای رسیدن به عشقم یه عشقی که پر از ماجرا های تلخ و سخت و شیرین هست یه صلوات بفرست و برای موفقیت تو کنکور و قبولی دانشگاه فرهنگیان یه صلوات دیگه بفرست (زودی میام و میگم که به دوتاش رسیدم) ❤️❤️

دقیقا میشه مثل از چاله دراومده افتاده تو چاه

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

اخه اصلا ازادی نداره 

درس بخونه دانشگاه قبول بشه

فک میگنه بره خونه شوهر همه حلوا میکنن میذارن سرش؟؟؟؟

نهههههه از این خبرها نیس

اگ خواستگارش خوب باشه چی؟

ادم خوب نمیاد خواستگاری دختر ۱۵ ساله

درس بخونه دانشگاه قبول بشه فک میگنه بره خونه شوهر همه حلوا میکنن میذارن سرش؟؟؟؟ نهههههه از این خبر ...

نمیدونم گفتم شاید شوهرش خوب باشه یکم ازادی داشته باشه این طوری